Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: ruski redari  (Posjeta: 9079 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline pupi_sf2

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vrbovec
  • Moj Skuter: sp
ruski redari
« : 28 Rujan, 2009, 22:35:22 »

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
Odg: ruski redari
« Odgovori #1 : 28 Rujan, 2009, 23:20:52 »
Idiotizam...
Ja u takva mjesta ni ne zalazim, i ovi redari sto se tuku su drogirani 100%, kao i musterije...
Siguran sam da nitko bezveze nije dobil po plčki, nikad, pa ni na snimci...

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #2 : 28 Rujan, 2009, 23:57:34 »
sto je najbolje njih 5 na jednog fraera bas krasno...svaka im čast  :icon_thumright:

Offline te-te-ac

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
« Odgovori #3 : 29 Rujan, 2009, 00:07:16 »
ekipa za ici po utakmicama..

nek ih iznajmi dinamo za fajtove haha

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #4 : 29 Rujan, 2009, 00:35:46 »
ja bi volio recimo nase rijecke redare malo stavit do njih...bar koliko sam vidio jer izbjegavam takva mjesta jedan ovaj mrsavi je desetina jednog sto sam ja vidio...ovaj je mrsav ko ja boze mili...sakupis mu ekipicu i da vidis kako bi se tuko sam...

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Split
« Odgovori #5 : 29 Rujan, 2009, 02:09:26 »
ja bi volio recimo nase rijecke redare malo stavit do njih...bar koliko sam vidio jer izbjegavam takva mjesta jedan ovaj mrsavi je desetina jednog sto sam ja vidio...ovaj je mrsav ko ja boze mili...sakupis mu ekipicu i da vidis kako bi se tuko sam...

bia u rijeci vani u petak..i osoba san koja nije sklona incidentima i nikad nisan ima neki eksces sa redarima i slicno,al bia u petak u cameleona i malo vise popia..al znan da nikad pi*darije ne radin,i zadnje sta se sican da je mene i rodjaka neki redar izbacia vani i to nije bilo ono izbacivanje ka momci izadjite ili da te uzme pod ruku i izvede vani nego te ono bas gura i samo gleda kako ce te natuc.. tako cak ni u splitu nije..jednostavno vlada ona balkanska primitivnost di je ona redar i sad je on face i nadoknaduje komplekse malog kurca i neimanja mozga u glavi s tucon..al jbg takav nikad nista nece ni svatit..takvi jedino razumiju batine ili metak..al s tin cinnon samo sebe dovedes u nezgodnu situaciju..tako da je bolje izbjegavat ta sumnjiva mista..

a ovo sta ovi rade to je tragedija..al uvik ce se nac neko ludji..jos nisu naletili na nmekoga dovoljno ludoga..a kad nalete nce puno od njih ostat.. u splitu je bilo slucajeva di su i bombe bacane na izbacivace..bilo je i mrtvih dakako :icon_thumright:

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #6 : 29 Rujan, 2009, 03:12:39 »
mene ovako nesto da se desi kao na snimku ovom ....znaci nebi gledo sebe,svoj zivot ili sta slicno....garantujem da sam ludji od njih svih...mogli bi mene oni ovako kolektivno da izgaze lijepo...oporavio bi se ja i doso poslije par dana,mjeseci,god nebitno.....ili bi doso sa kakvim automatom sve ih izreseto ili bi bombu bacio i sve ih raznijeo..nebi mi bilo zao da odlezim ako treba 50  godina zatvora ali ako znam da je stoka mrtva i da se to isto nece desit nekom drugom....nema tu pricei drugog lijeka....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline pixa.93

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: gilera runner vx 125
  • Moja Kaciga: na glavi u svakom momentu
« Odgovori #7 : 29 Rujan, 2009, 08:18:26 »
to su prave face.

idioti najobicniji
nigdar ni bilo da nekak ni bilo i nigdar nece bit da nekak nece bit

Offline Drale

• forumski skejter
  • **
  • kIZA ŠTEKER!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: vinkulja
  • MojSpuh: De uzmi mu mobitel....
« Odgovori #8 : 29 Rujan, 2009, 08:41:49 »
mene ovako nesto da se desi kao na snimku ovom ....znaci nebi gledo sebe,svoj zivot ili sta slicno....garantujem da sam ludji od njih svih...mogli bi mene oni ovako kolektivno da izgaze lijepo...oporavio bi se ja i doso poslije par dana,mjeseci,god nebitno.....ili bi doso sa kakvim automatom sve ih izreseto ili bi bombu bacio i sve ih raznijeo..nebi mi bilo zao da odlezim ako treba 50  godina zatvora ali ako znam da je stoka mrtva i da se to isto nece desit nekom drugom....nema tu pricei drugog lijeka....
KLASIČNI PRIMJER JEDNOG JAZAVCA!!!! :toothy9:

U zivotu treba i batina dobiti sinko!!! Molim te da ovake postove ne pišeš!!
Sta sam ja tebi reko za tvoje ponašanje??

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #9 : 29 Rujan, 2009, 08:49:11 »
To su pravi fakeri.  :angry7:

Dno dna svjetske civilizacije. Njih mi nebi bilo žao doslovno ih nabit na kolac i gledat 3 dana kak u teškim bolovima umiru   :angry9:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #10 : 29 Rujan, 2009, 09:27:53 »
kako lik ona 2 na pocetku srusi s 2 udarca :) :)  :toothy11:
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 29 Rujan, 2009, 09:33:03 »
To su pravi fakeri.  :angry7:

Dno dna svjetske civilizacije. Njih mi nebi bilo žao doslovno ih nabit na kolac i gledat 3 dana kak u teškim bolovima umiru   :angry9:

Reka bi jedan, to je druga rasa :toothy12:
Nema tu mucenja, to nije ljudski :nono: , baciš granatu kada su na okupu, geleri obave svoje, ako paziš, dokaza nema :icon_thumright:
Bilo je takvih stvari u Imotskom u jednom kaficu, sreća nije bilo stradalih, ali je bomba digla pola kafića...

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #12 : 29 Rujan, 2009, 09:54:59 »
bia u rijeci vani u petak..i osoba san koja nije sklona incidentima i nikad nisan ima neki eksces sa redarima i slicno,al bia u petak u cameleona i malo vise popia..al znan da nikad pi*darije ne radin,i zadnje sta se sican da je mene i rodjaka neki redar izbacia vani i to nije bilo ono izbacivanje ka momci izadjite ili da te uzme pod ruku i izvede vani nego te ono bas gura i samo gleda kako ce te natuc.. tako cak ni u splitu nije..jednostavno vlada ona balkanska primitivnost di je ona redar i sad je on face i nadoknaduje komplekse malog kurca i neimanja mozga u glavi s tucon..al jbg takav nikad nista nece ni svatit..takvi jedino razumiju batine ili metak..al s tin cinnon samo sebe dovedes u nezgodnu situaciju..tako da je bolje izbjegavat ta sumnjiva mista..

a ovo sta ovi rade to je tragedija..al uvik ce se nac neko ludji..jos nisu naletili na nmekoga dovoljno ludoga..a kad nalete nce puno od njih ostat.. u splitu je bilo slucajeva di su i bombe bacane na izbacivace..bilo je i mrtvih dakako :icon_thumright:

vjerujem ti, zato vise volim kakav sok ili kavicu popit na miru tamo di znam di nece bit problema...a navecer volim drukciji tip izlaska, recimo ekipa se skupi pa sad ako hoces se zgazis...

nikad bio u cameleonu ako mi vjerujes, od kad je bila pucnjava tamo ne bi ni isao

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Split
« Odgovori #13 : 29 Rujan, 2009, 10:39:54 »
vjerujem ti, zato vise volim kakav sok ili kavicu popit na miru tamo di znam di nece bit problema...a navecer volim drukciji tip izlaska, recimo ekipa se skupi pa sad ako hoces se zgazis...

nikad bio u cameleonu ako mi vjerujes, od kad je bila pucnjava tamo ne bi ni isao

ma bia na rivi,nisna tia okolo vozit jer san zna da cu popit i otisa prvo do nekog broda (arca ili tako nesto) i bilo je dosta ljudi,strana muzika(iako mi najvise pase domace),al omjer musko zensko 90-10..tragedija,oden dalje pitan ljude di cu,kazu johnny walker pub,oden dole,udjen unutra,dva konobara i redar,jednostavno nemas di otic nigdi ni zive duse (petak navecer) i onda otisa do tog cameleona,dole biolo puno i malo bolji omjer musko zensko70-30..

al svejedno ako je oov sta sna vidia u rijeci vrhunac za izac..onda van nije lako..tako lose cak ni u splitu nije ;D

a to sta kazes da se pucalo jesu to pucali na izbacivace ili izbacivaci na nekoga=?

Offline istipa622

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Duga Resa
  • Moj Skuter: NRG MC2 & Hornet 600
  • Moja Kaciga: HJC fg-15
  • MojSpuh: Leo Vince & Akrapovič
« Odgovori #14 : 29 Rujan, 2009, 10:54:45 »
to bi trebalo poklat sve od reda!!!!!!! :redface:

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #15 : 29 Rujan, 2009, 11:01:33 »
ima i za njih protuotrov  :frajer:
da im mrtvu mamu j**** u grobu zakopanu kurvu koja ih je rodila,jaoooo ovo je katastrofa nebi se dvoumijo ubit ovakva g#vn# koja se tuku 3 na 1 , 5 na 2  :sad3:
« Zadnja izmjena: 29 Rujan, 2009, 11:09:30 ivan007 »
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #16 : 29 Rujan, 2009, 12:04:09 »
ovi redari bi brzo popili batina od plavaca.

a usto takvi redari bi prinjeli brzom zatvaranju tog diska ili tog plesnjaka.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline pupi_sf2

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Vrbovec
  • Moj Skuter: sp
« Odgovori #17 : 29 Rujan, 2009, 12:39:03 »
jednina dobra stvar koju mozes iz ovog zakljucit je ako si vec upo u neko sranje i vidis da nemre proc bez sore, udari prvi....  ;D ;D

Offline veka84sb

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #18 : 29 Rujan, 2009, 12:52:32 »
O je**m im mamu maloumnu defektnu koja ih okotila. Uvjek sam izbjegavao probleme ,ali budale se okome na bilo koga. Vise sam se puta izvlacio iz sranja i nije bilo jednom da sam bio napadnut u gradu bez razloga .Ovakvih stvari ima u svakom vecem gradu. Ne pokusavati sa takvim tipovima niti pricati ,cim vidis da ga neznas i ide prema tebi ,jos ako ih ima 2-3-4... onako hladno kada ti dodje u domet prije nego stigne otvoriti usta odma saka u vrat  ,noga u glavu  , bocu prvu koju uhvatis u lice i najbolje izgubiti se cim prije jer nikada neznas cijeg si prijatelja /brata /sina pretukao.
Jos jedan od razloga za  imati kljuc 22 u vratima auta ili kraj sjedista.

Ove price ja bi napravio ovo ono kasnije kada bi se oporavio ...  :nemasanse:
Isto tako ne racunajte na drustvo i poznanike ,jer se u tim situacijama svi negdje ispare!

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #19 : 29 Rujan, 2009, 13:03:28 »
jednina dobra stvar koju mozes iz ovog zakljucit je ako si vec upo u neko sranje i vidis da nemre proc bez sore, udari prvi....  ;D ;D

To je točno...

Ove price ja bi napravio ovo ono kasnije kada bi se oporavio ...  :nemasanse:
Isto tako ne racunajte na drustvo i poznanike ,jer se u tim situacijama svi negdje ispare!

A sta sad, sranje je napravljeno i jebiga, nedolazi tu vise, ne druzi se s tima... Lako je ubiti par nadrkanih, ali kome se ide u pržun radi njih  :icon_scratch:
Ja sam uvjek pomagao u svakoj tuci, ali ne na nacin da se i ja pobijem, nego pokusavajući smiriti obe strane...
Ja sam dovoljno siguran dok mi je čakija u džepu, s nikim se nebih nikad vise potukao, jer bi se objesio da netko napadne nekoga iz moje obitelji radi moje gluposti :angry7: