I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Mislim farbati motor pa me zanima vase misljenje za kombinacije boja
pošto si iz ogulina onda u crno šalim se...pofarbaj ga u metalic ili perla plavu,plastika ispod sica,plastika ispod žmigavca,trokut iznad kilera i felge u bijelo...znači plavo-bijela...super ć :icon_thumright:e izgledat....
Citat: speedfight - 30 Svibanj, 2007, 15:52:29pošto si iz ogulina onda u crno šalim se...pofarbaj ga u metalic ili perla plavu,plastika ispod sica,plastika ispod žmigavca,trokut iznad kilera i felge u bijelo...znači plavo-bijela...super ć :icon_thumright:e izgledat....a gle nagovarali su me da ga obojam u crno,al mislima da ce ic u plavo bijelu,ako se nekom da da mi to sredi u photoshopu
Citat: speed - 30 Svibanj, 2007, 17:57:02Citat: speedfight - 30 Svibanj, 2007, 15:52:29pošto si iz ogulina onda u crno šalim se...pofarbaj ga u metalic ili perla plavu,plastika ispod sica,plastika ispod žmigavca,trokut iznad kilera i felge u bijelo...znači plavo-bijela...super ć :icon_thumright:e izgledat....a gle nagovarali su me da ga obojam u crno,al mislima da ce ic u plavo bijelu,ako se nekom da da mi to sredi u photoshopusamo ti njega pofarbaj u plavo bijelo,odlično će izgledat...ja sam vjeran crvenoj tako da je moj crven,a da nije bio bi plav...onako kako sam ti rekao i super će izgledat,garantiram ti...još samo iza undertail i pravi ljepotan...
Citat: speedfight - 30 Svibanj, 2007, 19:09:47Citat: speed - 30 Svibanj, 2007, 17:57:02Citat: speedfight - 30 Svibanj, 2007, 15:52:29pošto si iz ogulina onda u crno šalim se...pofarbaj ga u metalic ili perla plavu,plastika ispod sica,plastika ispod žmigavca,trokut iznad kilera i felge u bijelo...znači plavo-bijela...super ć :icon_thumright:e izgledat....a gle nagovarali su me da ga obojam u crno,al mislima da ce ic u plavo bijelu,ako se nekom da da mi to sredi u photoshopusamo ti njega pofarbaj u plavo bijelo,odlično će izgledat...ja sam vjeran crvenoj tako da je moj crven,a da nije bio bi plav...onako kako sam ti rekao i super će izgledat,garantiram ti...još samo iza undertail i pravi ljepotan... Kaj ŠitFajt more bit lip, ja mislio da more samo NRG it lip Ma šala, nije ozbiljno POLINI plavo i bijelo - kombinacija A1
aaaaa, nemoj pjavo-bjeju. :'( :'( To mi je stara boja :'( Ma samo farbaj kako oš, neme frke