Općenito > Generalno o skuterima
brže zagrijavanje motora
dhorvat:
--- Citat: Antares - 27 Rujan, 2009, 13:34:19 ---Aha voziš samo do 10C? Ja sam prošle zime vozio i do -5. Neznam kako ću ove, malo mi je bad zbog kita...
--- Kraj citata ---
Zato neki članovi ovdje (ivanm, dhorvat...) imaju tzv. "zimski setup" :icon_biggrin:
Po zimi stavim serijski spuh i teške rolice i radi na tolko malim okretajima da se još brže zgrije jer voda ne cirkulira tako brzo, a motor radi pod opterećenjem :headbang:
3alfa3:
--- Citat: Antares - 27 Rujan, 2009, 13:34:19 ---Aha voziš samo do 10C? Ja sam prošle zime vozio i do -5. Neznam kako ću ove, malo mi je bad zbog kita...
--- Kraj citata ---
Stavi termostat. Za razliku od serijske termo grupe, na REplici ne treba skidati glavu motora nego samo crijevo sa nje pa se stavi termostat i nazad crijevo.
Antares:
Hmm kakav termostat? Nisam još na forumu čitao da je itko to stavljao.
Što se točno dobije s time? Jel po ljeti onda treba skidat to?
Jel to bolje naručit izvana ili kupit kod nas?
giannelli:
termostat dode na glavu termogrupe, to je kao feder mali koji se na toplinu siri i otvara cirkulaciju vode do hladnjaka, znaci, dok se cilindar ne zagrije do radne temp voda ne cirkulira kroz rashladni sistem. sad mozes to stavit a i nemoras, vecina ljudi nema termostat pogotovo na kitu. dosta ti je zimi pokrit hladnjak i to je to.
stuntjunkie:
krpa ili karton ispred kilera ti nista ne pomaze ako skuter stoji....upalis ga 5-10min pre voznje i teraj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju