ma prijatelju ja sam uvijek na forumu , samo manje aktivno zimi, jer nevozim skut, pa ispadnem iz tog dzira...
, a imamm u glavi svassssta sa tim ledicam ako dodju, prvo u autu slozit dnevno svjetlo od ovih ultra jakih, mislim da ce to bit super za tu namjenu , onda unutrasnjost isto u autu napravit od ledica, pozadinska osvjetljenja prekidaca , satova itd, te stropnog svijetla , zatim na skuteru slozit takodjer neko "stedljivo" svjetlo da svijetli po danu tako da me pandurija ne zajebava s time ljeti , jer su mi zarulje ove halogene malo jace pa da postedim far grijanja po danu ,a mozda bi slozio i plavo osvjetljenje satova na skuteru i mozda skombinirao i iza stop prozirni od pleksija i ledice crvene one jake stavio, i jos se moram posavjetovat sa jednim frendom malo , vidio sam da imaju svakakvi senzori isto , pa bi ako se moze da mi napravi neki foto senzor tako da mi kada padne mrak da mi sklop prebaci sa svjetla sa ledicama na obicnu rasvjetu , bilo bi shema... ako bude uspjesno isto bi napravio i na autu ,"automatsko paljenje svjetala" , dobro zvuci hehe