Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
evo najjaca crvena koju sam nasao http://www.vishay.com/leds/list/product-81892/samo s desne strane upises kolko komada i podatke i evo ih za tjedan dana
I ja sam naručio 15ak ovih little star pa ćemo vidjet oće li bit išta iz toga, malo zvjezdano nebo
meni je frend na runnera zamijenio pozicije za 5000mcd ledicama i cak su malo jace ledice.ja se bojim sta ce bit kad skopcam par komada ovih od 75k i onda ljudi ugradjuju xenon
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
jooooj....kad ti dodje postar najbolje bi bilo da ih bacis poslat cu ti ja svoje......preslabe su i ne osvjetljavaju nista....ja narucio kad ih odmaknes 10 cm od predmeta nekog ni ne osvjetle ga
Al te ti imaju jaaako uski kut disipacije svijetlosti, ok malo se razbacujem riječima za koje ni sam neznam kaj znače al uglavnom kužiš kaj oću rećI ja sam naručio 15ak ovih little star pa ćemo vidjet oće li bit išta iz toga, malo zvjezdano nebo E da pod Estimated Annual Usesam stavio neki veliki broj tipa 5 000 pa nek se ponadaju da sam neki veliki kupac Veća je šansa da ću dobit ledice