Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
to je bila šala
a sta cu dobit 10km/h na sat vise!ajd objasni mi kad si pametan!
fakat nekontam kojeg boga srediva boatiana,bilo sto stavi kosta koliko i on tako da, rjesi se toga ili vozi tako
A gle LEPTIRU... Moj ti je savjet da ne ulažeš puno u taj scoot jer je rupa bez dna. Vidiš da večina nema dobro mišljenje o kinezima a i ja sam u toj večini al to sad nema veze. Bolje ti je da ga voziš tak kakav je i skupljaš gutu za neku pilu. Ja ti znam za jednog Malagutija F10 za šaku riže! Ima vodeno hlađenje i minareli agregat za kojeg dijelove možeš kupiti u poljoprivrednoj ljekarni. Ok sad šalu na stranu. Mislim da ti je u to pametnije ulagat jer sve što god uložiš u minareli to se osijeti i cijeni se kod prodaje a kineza da cijelog pozlatiš svi če reči NICE ali to je kinez. Pogledaj samo šta je i koliko uložio onaj član sa 4uma neznam mu sad nick al uglavnom Baoatian je kompletno prerađen do detalja i mrakača izgleda ali ga nitko ne shvača ozbiljno.
Stavi real +80 kit, gljivu, spuh, multivar od pežoa, ako ti je onaj vecih tockova stavi getribu s onog manjeg, napravi hladnjak za ulje, obrtomjer, crvene ledice, alu podnice, undertail, druge gume, nalje, okreni tablicu naopako i vozaj se ko lud
ide getriba na onog veceg?i multivar od pezoa?
dobit ces ubrzanje do krajnje, frendov je isao ispod 10 sekundi do 50 i krajnja mu je bila oko 80 sa njegovih 75kg pa ti usporedi sa svojim
moja luna serijska ide 14-15s do 50, sa auspuhom sam dobio sekundu do dvije bolje ubrzanje, trebalo bi to daleko bolje al sjebana je grana, frendov boto sa kitom 7-8s do 50.. bas me zanima taj serijski koji ide tako dobro.. tu nesto ne stima...
niko nije skuzio da je stavio sajbicu na variomat za bolji start?