daj citaj malo postove a onda pricaj neke ako je bilo prosle godine omoguceno 4T registrirani da voze neznam koji je razlog da ove godine nebi mogel i 2T im se pridruziti znam da ti je SRAD frend i normalno da budes stal na njegovu stranu ali cilj te nove klase bi trebal bit da se omoguci SVIMA da dodu i probaju voziti a ne 2T do 70 i 4T do 125 ili 150 pa daj razmisli malo j#bote,oni skuteri kojih ima najvise su izostavljeni (180sp/vxr,200 vxr) a oni koji imaju 50 ccm nemogu vozit ili nek stavljaju kit kaj opet predstavlja finacijski problem i opet nist s toga. nemozes klasu slagati po sebi i po onome kaj imas u garazi nego treba i na druge misliti
Jao jao, trebaš dobro pročitati moje prethodne odgovore i saznat ćeš koji je problem sa "standardnim" SP-om. Gledaj kada bi tehnički pregled na utrkama imao dyno stol nebi bilo problema uopće za takvu standardnu klasu u kojoj bi se vozili SP 180, VXR jer bi se na tehničkom pregledu zavrtio svaki motor i odma bi se vidjelo dali je motor standardan jer samim gledanjem oko skutera iz vana se to ne može ocijeniti.
Inače ova nova klasa se slaže sa najlogičnijim slijedom, dakle da bude što jeftinija i za široke mase tako da mogu nastupati što više vozača a ja osbno mislim voziti bar jednu trku u Open klasi kada osposobim motor odnosno debilne blokove.
Ti ako već imaš SP-a i misliš vozit trke onda se odluči za Open jer ne trebaš puno ulagati za imati snagu, problem je samo standardni ovjes i prednja kočnica ali i tako se može voziti ako imaš jaku želju kao što sam i ja vozio.
Suočimo se sa komplikacijama, dakle Nidjo jedno pitanje za tebe: kako bi ti kontrolirao dali su svi motori standardni i tko bi uplatio prigovor ako bi se desilo da jedan ili više SP-a ide bolje od večine standardnih?