cuj da mi sa city i midrace stupima imamo sansu se utrkivat, ja bi prvi dovukao 10 frendova iz zadra koji zele, ali kad sam im reko da je tamo samo high end ili serijala, odustali svi, nije njima do 500kn startnine, svima je do adrenalina i natjecanja, samo da nam je dati sansu, treba sredit ono s moto klubovima, mi se ne zelimo uclanjivat u neki moto klub kad nismo motoristi i vozimo samo prdekavce od 50 kubika i ne zelimo vozit za neki moto klub i reklamirat ih kad ne dobijemo nista od njih niti se smatramo djelom nekog moto kluba. zelimo to vozit sami za sebe ili vec napraviti neki svoj team.
kako stvari stoje danas trebali bi puuuuno novca uloziti jer sklapanje high end skutera je nesto sto trazi previse novca a i odrzavanje je ... nemoguce..
dok midrace moze svatko sklopit, a i nemoras previse ulagat dodatno u odrzavanje tako da bi bilo moguce se trkat, a da ne govorim sa city setupe koji bi bili ograniceni konjazom.
lijepo stavis neki auspuh, neki gus kit, postelas karburator 17.5 recimo mm nek bude maximum za city klasu i eto... da vidis koliko bi ih doslo, jer takvih skutera ima najvise, sto bi se netko trkao sa serijalom, ako je nekome do trke onda sredi skuter da ide brze, trkanje sa serijalom po meni nema smisla i nije znimljivo i nema adrenalina, vozio sam serijalu skutera i popizdio od dosade, sklopio city setup i bio zadovoljan uzivao sam se trkat po gradu sa frenodvima, i sada slazem midrace i nadam se da ce jos bolje biti.
dajte ovo predlozite tamo odgovornima za skuter utrke vi sto vec sudjelujete u tome... mislim stvarno i njima je valjda u interesu da sto vise ljudi dode se trkat i da to bude zanimljivije.. jer ovako kako stvari stoje meni se cini da je to zamrlo skroz.. toliko od mene mislm da sam vec sve rekao sto sam imao reci u prethodnim postovima.