Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
x-plorer:
nemogu virovat....to nema nigdi nego u hrvatskoj...to je ponizavajuce za cili moto sport...nisu sponzori ni ludi sta su isli ca...vidilu su skim imaju posla....hebate ovo nema nigdi..svugdi u svitu se odrzaju moto utrke i pazi se na to...a u nas nista...BRATE SAKA JADA....NEMAM RIJECI....
divljakusa:
--- Citat: x-plorer - 11 Listopad, 2009, 23:11:08 ---nemogu virovat....to nema nigdi nego u hrvatskoj...to je ponizavajuce za cili moto sport...nisu sponzori ni ludi sta su isli ca...vidilu su skim imaju posla....hebate ovo nema nigdi..svugdi u svitu se odrzaju moto utrke i pazi se na to...a u nas nista...BRATE SAKA JADA....NEMAM RIJECI....
--- Kraj citata ---
naŽalost...nije tako samo u moto sportu...tako je manje wiŠe u cijeloj Hrvatskoj, mi smo neki skroz jadan i apolitičan narod....di nas stawe tu i jesmo....žalosno je to ali istinito, pogledaj samo one Štrajkowe upozorenja, totalna strawa....a da ne welim o skupu protiw lepe brene, jbt doŠlo je u Zagrebu 20-tak ljudi, to je Žiwa sramota, rade swi od nas kaj im se prohtije....:(
x-plorer:
svaka cast na ovom...nesto od ovaga sam ja htio napisat u potu prije ali nisam htio da se nebi ko nasa uvridjen...al mislim tako je....neme se tu sta za rec...to je cinjenica od koje je glupo bizat...cila drzava je u defektu sve ide kvragu...gadi mi se vise gledat vijesti samo otkazi strajkovi sine mili ovo je katastrofa.....ljudi su ginili da bi izgradili ovu drzavu a vidi sad...ovo je nula od drzave....a pogotovo oni koji ju vode....
jos jedan put svaka cast na postu...
divljakusa:
pa ako se i neko nađe uwrijeđen to je njegowa stwar i neka ju činjenično obrazloži ako misli da nije tako, ali činjenica je da nemožeš biti toliko slijep i ne vidjeti što se događa....mi i tako još malo nećemo biti svoj na svome jer će nam biti i druga polovica države rasprodana....pa onda ni nije čudno da moto sport, ne da nije u nekim planovima, nego se i polako gubi, i to u vrijeme kad nam mladi sportaši u moto sportu voze vani kao recimo luka nervo u svjetskom supersportu ili bolšec i kotarski u supermotu a da te utrke nijedna naša televizija ne prati.....to je ipak žalosno...glavno da mi gledamo nogometaše koji dobivaju masnu lovu i zajebavaju se po cajkaškim klubovima....jer ipak oni nemoraju dat lovu iz svog đepa...
x-plorer:
zalosno....al istinito svi ljudi u drzavi pa ukljucujuci i vozace,nogometase,ama bas svi koji vride su vanka...ZASTO..............zato sta im ova drzava nezna i nikad nece dat podrsku....i niko u ovoj drzavi nezna prepoznat talent....ocito je danas popularno bit glup....covjece koja zalost....
divlja malo smo otisli u spam i off al nema veze drago mi je sta neko dijeli isto misljenje sa mnom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju