Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
Iwo SR Tuono:
Ja koliko sam uspio pohvatat konce te urke skutera su otišle u k**ra* lagano.
Po meni ako se što želi napravit treba se okrenut od onog tko sjebava znanje svima.
A kako polularizirat utrke? Pa daj ljudima da voze.
Nisam puno upućen u klase ali mislim da bi najveća popularnost bila u klasi base 70 ili 50tke sa spuhom i popratnim dijelovima.
Želim reć samo, ako na ovoj strani države treba organizirat utrku skutera rado ću pomoć al mislim da se treba odvojit od HMS-a, nać sponzore, privuć medije i organizirat se u vlastitom aranžmanu
Jer da skuter meetinge organizira neka organizacija od tog ništa nebi bilo, oko svih poslova vezanih uz skuter se nesmije radit s idejom o profitu, tu se mora uložit znanje, vrijeme i strast prema skuterima jer ove baje vide da nemogu dić pare na ekipi pa ubijaju svih u pojam
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: SPecial - 26 Veljača, 2010, 00:14:39 ---hahaahahaha.
A kako bi bilo dati prijedlog nekome tko moze da se organizira meet na nekom napustenom mjestu,kao npr na Grobniku (sala),pa das e organizira neki "Waynder stunt day" ili nesto slicno i tamo predstavi parolu,npr "Wheeliem protiv ...........organizatora u tom vasem savezu.
hahhhaha
--- Kraj citata ---
stari moram te razočarat s činjenicom da isključivo JA imam sva prava na organizaciju i održavanje WAYNDER STUNT DAY-a!!!!!!!
SPecial:
Nisi me razocarao.
Organiziraj
salej600:
Ništa se tu nemože napravit. Općenito propala stvar. Eto, može se jedino razglabati po forumu šta bi bilo kad bi bilo
BoLT3K:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 04 Ožujak, 2010, 00:20:23 ---
stari moram te razočarat s činjenicom da isključivo JA imam sva prava na organizaciju i održavanje WAYNDER STUNT DAY-a!!!!!!!
--- Kraj citata ---
Ćizo !!!!
To samo ti mislis 8)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju