Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
2TDottore:
prije nego mihi pobrise spam i ovo moje zajedno s tim evo ja predlazem jednu zanimljivu klasu OPEN NOlimit koja bi bila zanimljiva a jedamput samo moras slozit motor i vozis ga dok sebe ne ubijes.... ;D
evo da vam prestavim svoj projekt zipoline koja bi se izmedjuostalog moga natjecati u toj klasi.....trebam jos samo neke sitne dorade napravit da budem konkurentan.....XD
x-plorer:
dototre krvi ti odakle si ovo izvuka...a ni ovo jos nisam vidio....btw ruzan je ko ponoc.....eto ljudi ako vam se neda zivit dotore ima pravi izum za vas...hheheh :drunken_smilie:
MOTO ROYAL:
--- Citat: x-plorer - 11 Listopad, 2009, 22:57:40 ---posto vidim da si ti jako dobro upucena u ti reci mi sta ti mislis o tome...kako to rijesit ako se opce moze rijes....ako je sve odbijeno od rogulica onda nam je djaba ode trosit rijeci...e da je barem neko odnjih gore na forumu...
--- Kraj citata ---
Da je sveti Petar na forumu badave ti je .Mada nekome lići da je ovdje nabubano svega i svaćega ima i dobrih ideja. Naravno i nemogućih u smislu da bi po mnogima bilo klasa više no vozača pa fino svak kući sa nagradom.Neide.Nigdje u svijetu nema niti će biti silnih " serijala" i slićnog iz razloga što pojam utrkivanja od svog nastanka , a pratim gotovo 30 godina razumije iskljućivo jezik bržega po bilo koju cijenu.To je tako i tako će vjerojatno biti zato što motoutrke nikada nisu bile amaterski olimpizmom obojeni sport več čisto profi natjecanje za vozače i teamove koji imaju novaca.Možda to mladim ljudima izgleda surovo ali je to nažalost tako.Nekada su klubovi bili logistika i pomagali u motorima i vozačima , recimo 1999 je MK samobor nabavio preko 10 MX motora uz pomoć vozača i vozilo se.Prije četiri godine smo dobili tri Quada sponzorska za vožnju i vozilo se , divlja se prisjetila da su i skuteri bili sponzorski mada se upravo kod njih sječam u Raći lik nakon utrke BACI skuter naravno jer ga nije platio i nije njegov.Moj savjet željnima slobodnog utrkivanja je : okupite se na nekoj stazi , dogovorite pravila , zadužite si nekoliko ljudi da vam vode "zmiju" i uživajte u utrkivanju i zajebanciji.Natjecateljsko utrkivanje će i nadalje biti dostupno onima koji će moći više uložiti ili pronaći sredstva za sebe i samim tim osigurati logistiku prijeko potrebnu za sezonu.Jedan primjer koji je i ovdje prisutan mi se javlja iz utrke u Šibeniku dan prije utrke na stazi dvadesetak "ljuto nabrijanih" Zipova i Runera lokalnih Šampiona jure stazom u slobodno vrijeme i ja im predložim da će dobiti jednodnevnu licencu da se oprobaju u utrci! Niti jedan nije imao muda odvoziti utrku praktično doma , sve su bili izgovori ...neda čaća , sutra radim .... baš me zovu u goste sutra i slično.Takvih sam se nagledao da mi pozli od njih, a ima ih braco ovdje ko u prići zato priznajem kada pljuje po nečemu Divlja , mali SP i još poneki koji su se dobrano oprobali u fajtanju na stazi u odnosu na Šampione koji bi vozili OPEN-Serijala ali da nas nema više od tri u klasi. :binkybaby:
ami trade:
@moto royal - moj potpis
da se i naprave sve te klase koje su predložene opet od toga ništa jer upravo to pojavili bi se razno razni izgovori i opet ništa od toga! I ove godine su po meni bile odlične klase 4t registrirane, mislim da se nitko niti na jednu trku nije prijavio(živi primjer) mislim da klasa nemože biti jeftinija!
A oni koji kažu da bi htjeli da postoji Midrace klasa, za tu klasu ti treba sve isto ko i za high end klasu(70 trenutnu) jedino što je cilindar i auspuh skuplji u startu 200eura, a ako ih nemaš trke sigurno nečeš ni voziti!!!!
Očekujem iduču sezonu i nadam se da će nas biti što više! Tko god je u mogučnosti neka sastavlja motor jer ima dosta vremena do početka sezone!
pozdrav od igora
divljakusa:
ma swi mi koji wozimo....jako dobro znamo...da klasa 50.....nije atraktiwna, a atraktiwna bi bila jedino da u toj klasi wozi 10-15 wozača...ista stwar je i sa ostalim klasama....samo što su one atraktiwnije same po sebi.....ali prwenstwo sa tri -4 wozača je doslowno ništa.....a i samo bodovanje utrke ispod 5 wozača je wiše nego jadno....to je prie bilo regulirano prawilnikom a sad je na tom mjestu rupa....koja se može tumačiti kako ko želi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju