Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (15/76) > >>

divljakusa:
čista serijala je bila prwu godinu....kad su se od sponzora dobili Keeway skuteri....bilo ih je 10.....na njima su bili brojewi....i wozaČi su izwlaČili brojewe i wozili na tom skuteru.....znaČi....teba naĆi sponzora koji bu dao recimo 10 baotijanaca.....:)

x-plorer:
hm....a da se naj prije ode u savez pa da se porazgovara s odgovornim ljudima.....pa da vidimo sta oni imaju pametna za reci....

divljakusa:

--- Citat: x-plorer - 11 Listopad, 2009, 22:49:22 ---hm....a da se naj prije ode u savez pa da se porazgovara s odgovornim ljudima.....pa da vidimo sta oni imaju pametna za reci....

--- Kraj citata ---
moŽeŠ sa njima razgowarat koliko hoćeŠ....imali smo sastanak za skutere pretproŠle godine....swe fino izdogowarali....gospodin Mikulandra swe to prihwatio00000 i rekao da Će stawiti u prawilnik, al kad je to doŠlo do gospodina RoguliĆa swi naŠi zahtijewi su odbijeni....i tak je swaki put.....pa ti onda troŠi swoje wrijeme uzalud....:)

x-plorer:
posto vidim da si ti jako dobro upucena u ti reci mi sta ti mislis o tome...kako to rijesit ako se opce moze rijes....ako je sve odbijeno od rogulica onda nam je djaba ode trosit rijeci...e da je barem neko odnjih gore na forumu...

divljakusa:

--- Citat: x-plorer - 11 Listopad, 2009, 22:57:40 ---posto vidim da si ti jako dobro upucena u ti reci mi sta ti mislis o tome...kako to rijesit ako se opce moze rijes....ako je sve odbijeno od rogulica onda nam je djaba ode trosit rijeci...e da je barem neko odnjih gore na forumu...

--- Kraj citata ---
neznam dal je neko od njih na forumu....iako bi trebali biti...ili bar proČitati neŠto i doĆi do nekih zakljuČaka....
ja isto wiŠe neznam kai da se naprawi....znam samo da su se oni na wrhu swi meĐusobno isposwadili....da i ono malo sponzora koih je bilo....su otiŠli zbog nastale katastrofalne situacije za moto sport.....kaj da ti welim ...moja mama je polagala za suca.....i lijepo predala papire u sawez....i ta su ih izgubili...i nikad nije dobila sudaČku licencu.....kai to nije dowoljno da se widi tko tamo radi???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju