Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (10/76) > >>

3alfa3:
utrke skutera u HR...

ocete moj savjet?

Nek se zaiteresirani takmicari dogovore, zakupe stazu i mimo organizatora voze. Jedino sto je problem ako dodje do nesrece, a hitna nije na stazi....

Pupo:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Rujan, 2009, 21:33:28 ---utrke skutera u HR...

ocete moj savjet?

Nek se zaiteresirani takmicari dogovore, zakupe stazu i mimo organizatora voze. Jedino sto je problem ako dodje do nesrece, a hitna nije na stazi....

--- Kraj citata ---

Da se i hitna sredit, samo neko mora preuzeti na sebe organizaciju/odgovornost...

nidjo180sp:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Rujan, 2009, 21:33:28 ---utrke skutera u HR...

ocete moj savjet?

--- Kraj citata ---

zakup staze,suci,neko ko bude zaduzen za tajming,pehari i popratni sadrzaj... mislim da se to ne isplati,pogotovo kad se nade jedva 10 vozaca u 3 klase  :sad3:

ami trade:
mislim da je dosta off-a!!!!

ne pričajte previše složite motore i dođite na stazu te se pokažite!!!

BlackNaranča:
midrace klasa..
vecina nas ima midrace slozene, malo tko uopce ima high end a ono ispod je standardno i dosadno, a sa midarace se ni nemos natjecat protiv high enda, dakle ogranicit klase po konjazi a ne po kubikazi. Dakle napraviti 3 razlicite vrste za ove dvotaktne od 70-80 i napraviti klase po konjazi da se ne razlikuju previse. Itada bi puuuno nas sa midrace doslo, platilo startninu i eto, nemoramo dodatno previse ulagat u skut kad smo vec ionako sve ulozili da bi dane gubili po gradskim cestama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju