Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
BlackNaranča:
Pa o tome se moze dosta napisat, u prvom postu sam najbrze mogao napisat sto mi je prvo palo napamet ali recimo od startnine koju vozaci plate, gdje taj novac sav ide?? zasto ne od tog novca napraviti nagrade. Gorivo sami vozaci neka plate motore sami neka sloze, a jedan dio od startnine uzmu za najam staze ili takve troskove.
Napravi se više klasa, klase se podjele po konjazi motora.
0-5 konja (standardni)
5-10(base setupi)
10-15 (midrace)
15-20 (high end)
20-30 bi vec bili vjerovatno 180sp ...
dakle to bi bilo to sto se tice 2T, a sto se tice 4T to se nekuzim puno pa nek to nekto drugi napise kako bi se tu klase djelile.
I nisu te nagrade toliko bitne, bitno je to da svatko moze doci, naprimjer ja koji nisam clan kluba, zasto ja nebi mogao se doci natjecati platiti osiguranje i startninu i natjecati se kao lonewolf bez da pripadam iti jednom klubu od kojeg ionako nemam koristi, a licencu na drugaciji nacin izraditi tj. dobiti. Druga stvar da ce meni klub sponzorirat djelove gorivo i put sta ja znam..pa da se ja za njih natjecem i reklamiram ih, al ako nece mi dat nikakav poticaj zasto bi se ja natjecao pod njihovim imenom??
DvdAerox:
--- Citat: BlackNaranča - 24 Rujan, 2009, 00:39:21 ---midrace klasa..
vecina nas ima midrace slozene, malo tko uopce ima high end a ono ispod je standardno i dosadno, a sa midarace se ni nemos natjecat protiv high enda, dakle ogranicit klase po konjazi a ne po kubikazi. Dakle napraviti 3 razlicite vrste za ove dvotaktne od 70-80 i napraviti klase po konjazi da se ne razlikuju previse. Itada bi puuuno nas sa midrace doslo, platilo startninu i eto, nemoramo dodatno previse ulagat u skut kad smo vec ionako sve ulozili da bi dane gubili po gradskim cestama.
--- Kraj citata ---
mozes, mozes...
..::IVKULJA::..:
samo da se nadovezem na black narancu.. meni je motoklub nudio da vozim trke za njih,ALI eto oni ce meni srediti licencu,tj platiti..da bi cuo od jednog vozaca sa ph da se te godine nije placala licenca!!! znaci na meni je bilo slozit motor za trku sa svojim parama,platit gorivo startninu,lijecnicki,osiguranje i sto nekih zafrkancija.. na kraju sam ja(budala) i pristao... medjutim oni nisu htjeli dogovorit s policijom da se na 2 sata zatvori cesta(na kojoj u biti nikog ni nema) da bi mogli trenirati.. u biti to je bio poligon auto skole za koju smo dobili dozvolu od vlasnika,da se mozemo vikendom voziti kad nema nikoga.. ali u sve to se umjesala murija i bilo je nekih problema jer je to privatno vlasnistvo a nismo imali nikakav ugovor o koristenju,sto je bio jedan od pokusaja suzbijanja naturpijanih skutera u gradu(u cemu su i uspjeli)... tako da sam odustao od svega toga,a i vise me neprivlaci tolko kao nekada.. jer je preskup sport za vlastit gust
BlackNaranča:
e pa zasto mjesati sad te kategorije kad se moze posebno napraviti
sta nisam dobro reko..
gle samo city ili base setup, njih ima najvise.
stave trophija i zx i voze se, zasto sada njih nebi tako stavili svih u kategoriju po konjima i da se trkaju.
isto tako onda po konjazi svrstati ove malo jace sa mhr replicom stage6 racing i tako...
i onda naravno ona high end ili ti ova postojeca open klasa koju je samo idiot mogao izmislit.. jer tu nema mjesta nicemu izmedu serijale i high enda. i na taj nacin su ubili najvecu populaciju >>>reklamiranje
bijesna glista:
Propaganda,propaganda i samo propaganda.Sto vise u medije izlaziti sa najavama i lijepit puno plakata.Znam skupe su reklame,al to je jedini nacin da se navuće rulja......Naravno uz sve to poslije utrka organizirati i neke drag-ove i stunt show,jer to je ono sto dovlači ljude da gledaju......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju