Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (9/76) > >>

2TDottore:

--- Citat: ami trade - 23 Rujan, 2009, 00:00:46 ---Interesira me od vas koji ste tu u raspravi dal bi itko vozio i zanimaju me kako oni zamišljaju klasu koju bi htjeli(mogu je financijski podržati) voziti?

--- Kraj citata ---

evo ja sam si nabavio zipa kojeg si ti odma skuzio da je kod mene u garazi i planiram najvjerojatnije sljedece sezone nesto voziti s njim....al jos neznam tocno koju klasu i dal ce to bit cijela sezona il samo ove utrke kai se voze na stazi...

J.U.R.C.A:
I jurca planira kao voda NEDODIRLJIVOG TEAMA voziti.
vidjet cemo kako ce se razviti situacija sad preko zime!

nidjo180sp:

--- Citat: ami trade - 23 Rujan, 2009, 00:00:46 ---Interesira me od vas koji ste tu u raspravi dal bi itko vozio i zanimaju me kako oni zamišljaju klasu koju bi htjeli(mogu je financijski podržati) voziti?

--- Kraj citata ---

180 2T ful standard  :headbang: znaci  kak je scut tvornicki napravljen tak se vozi,bez promjene bilo kakvih dijelova ukljucujuci i auspuh jel ako se mjenja auspuh sj#bo si stvar...uvjek se nade neki pametnjakovic koji bude isel drkat po cilindru i to vise nije to :angry9:

Brla:
bilo bi zakon da dođe klasa 50 2t ono serijala osim auspuha eventualno  :icon_biggrin: ali kak budeš znao ako dođe budala koja je malo digla ispuh...

nidjo180sp:

--- Citat: Brla - 23 Rujan, 2009, 21:08:42 ---ali kak budeš znao ako dođe budala koja je malo digla ispuh...

--- Kraj citata ---

zato i treba bit sve standard,na standard spuhu ti nist ne znaci drkat po cilindru...znaci fino SC 22 a ne SC 08(govorim za 50 klasu)  :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju