Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (63/76) > >>

divljakusa:

--- Citat: ami trade - 02 Veljača, 2010, 11:33:51 ---ja mislim da nije nikakav problem vodstvo nego bezparica i nezinteresiranost tih starih vozača....

šta je to prije bilo drugačije, a da sad nije tako?

--- Kraj citata ---
Nezainteresiranost....??? Ne nije, nisi vozio dok su te utrke počele i neznaš kak je to bilo, nisi bio ni na jednom sastanku i nemaš pojma na kaj to liči....
Neznaš kakva je to prije bila euforija, neznaš kak je to kad su tri klase i sve voze zasebno jer se radi velikog broja vozača nemogu spojit.
Neznaš kak je to kad nekai tražiš da se utke poboljšaju pa te lijepo spuste dok ti ulažeš svoju lovu.
Neznaš jako puno stvari koje su se događale, jer ne vjerujem recimo da bi itko od vas, kad se maltretiraju vozači stao na stranu istih, već bi podvili rep.
Neznaš kak je to kad jedni nešto smiju.....dok drugima je to strogo zabranjeno....

ami trade:
možda nije nezainteresiranost, ali je onda lova u pitanju...
nitko sigurno nije odustao zbog rogulića....

nevidim u čemu je problem klasa 70 je klasa 70 i zna se šta se smije a šta ne, isto tako i open i 50, ako sumnjaš u nešto uložiš prigovor i motor se otvara!

I kako se to maltretiraju vozači?

divljakusa:

--- Citat: ami trade - 02 Veljača, 2010, 11:58:19 ---možda nije nezainteresiranost, ali je onda lova u pitanju...
nitko sigurno nije odustao zbog rogulića....

nevidim u čemu je problem klasa 70 je klasa 70 i zna se šta se smije a šta ne, isto tako i open i 50, ako sumnjaš u nešto uložiš prigovor i motor se otvara!

I kako se to maltretiraju vozači?

--- Kraj citata ---
Hoćeš se ti kladit da je 90% vozača odustalo zbog Rogulića....??? Jer ja to sigurno znam...
A sad ću ti dati samo jedan primjer, a takvih ima koliko hoćeš...
Utrka Požega....kasne dva vozača u prdstartni prostor, svi su upoznati sa tim....
Utrka U Čakovcu, dva vozača kasne, i diskvalificirani su....razgovara se sa Rogulićem, kojeg to ne zanima, razlog se zna al nije bitan, ostali vozači podržavaju svoje kolege, bojkotiraju utrku i misliš da je to nešto značilo....nije...
A takvih primjera ima jako puno, još i gorih....a da ne velim da su to dvije utrke jedna iza druge....
I da ne velim da je ove godine, austijanac mogo kasnit kolko je htio, i da je rai njega kasnila i utrka.....

ami trade:
sjeti se  šta si ti napravila u marofu, pa mi reci jel to bilo za diskvalifikaciju?
a opet si vozila....

a da se poštuju pravila i nema kašnjenja, nebi bilo niti problema....

divljakusa:

--- Citat: ami trade - 02 Veljača, 2010, 12:12:57 ---sjeti se  šta si ti napravila u marofu, pa mi reci jel to bilo za diskvalifikaciju?
a opet si vozila....

--- Kraj citata ---
Jel znaš zakaj me nisu diskvalificirali, jer nisu mogli, jer je to sezonu prije napravio Kude...a druga stvar ja sam imala dva prijavljena skutera, što je i vozačeva mogućnost.....i to je Rogulić jako dobro znao....
A što se tiče poštivanja pravila....ona vrijede za sve, a ne da se mijenjaju iz utrke u utrku.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju