Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
ami trade:
nisu te diskvalificirali zato jer je bilo premalo vozača a ne zbog Kude ni nikoga......
gle ja se neču raspravljati više, ali znam da ako neka pravila postoje treba ih se pridržavati, a ako ne budi spreman na sankcije i po meni tu nema razgovora
i po meni ako se i kasni a zna se razlog toga kašnjenja(a uvijek se zna), nemaju iste kriterije onaj koji je nešto radio na motoru i onaj koji je zapričaval neku curu....
divljakusa:
--- Citat: ami trade - 02 Veljača, 2010, 12:21:34 ---nisu te diskvalificirali zato jer je bilo premalo vozača a ne zbog Kude ni nikoga......
gle ja se neču raspravljati više, ali znam da ako neka pravila postoje treba ih se pridržavati, a ako ne budi spreman na sankcije i po meni tu nema razgovora
i po meni ako se i kasni a zna se razlog toga kašnjenja(a uvijek se zna), nemaju iste kriterije onaj koji je nešto radio na motoru i onaj koji je zapričaval neku curu....
--- Kraj citata ---
A ti znaš koji je od njih kaj radil...??? Ovo je sad najveća glupost koji si napisao..!!! Jer Kude i Bojanić su kasnili zato kaj nisu pogledali na sat...a Perkušić je slagao motor jer mu je zacviko na treningu, tak da nemoj pričat bezveze.
ami trade:
ja neznam jer nisam bio tamo....
al znam iz masu drugih primjera kašnjenja....
divljakusa:
--- Citat: ami trade - 02 Veljača, 2010, 12:30:39 ---ja neznam jer nisam bio tamo....
al znam iz masu drugih primjera kašnjenja....
--- Kraj citata ---
Kašnjenje je u cijeloj prići najmanji problem....toga ni nije bilo tolko da bi se io tom prićalo.....za primjer je ovo navedeno jer se nemože nekom tolerirat a nekom ne....a nema ni razloga za kašnjenje ma koji bio jer se u predstartnom prostoru može skuter nastavit šarafit....
A član MOTO SPIRIT je jako lijepo sve napisao, a to je čovjek koji je organizirao jako puno utrka i koji jako dobro zana što se dešava u moto sportu općenito.
2TDottore:
i na kraju nazalost al istinito je da dolazimo do zakljucka da jedino kai mozemo je to da trebamo prihvatit stvari takve kakve jesu i ne opterecivat se sa njima jer nemremo nista promjenit po tom pitanju nego nam jedino preostaje da se skoncentriramo samo na utrke i na druzenje i zajebanciju koja ide uz to....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju