Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
divljakusa:
Izvještaj sa 11. sjednice:
Skuteri: izvještaj je dan u prilogu, od 5 predviđenh utrka održano 4, u tri klase nastupilo je 17 vozača iz 6 klubova, što je oko 40% vozača manje.
Kaj misliš zakaj je to tak, a svi imaju složene motore doma....???
J.U.R.C.A:
divlja i meni sad nije jasno da vas tako jebu na vasem terenu?
meni da podere papire pred ocima samar bi mu uvaljo pred svim clanovima komisije pa makar morao i kazneno odgovarati za to!
divljakusa:
--- Citat: J.U.R.C.A - 02 Veljača, 2010, 10:11:17 ---divlja i meni sad nije jasno da vas tako jebu na vasem terenu?
meni da podere papire pred ocima samar bi mu uvaljo pred svim clanovima komisije pa makar morao i kazneno odgovarati za to!
--- Kraj citata ---
Misliš da nekaj imaš od tog.....pa napao ga je tata od jednog vozača i ovaj mu je dopeljal murju....
Od Perkušića tata je razbio startni sat, moja stara je povukla sve vozača i kaj misliš da ga je bilo briga....nije...
Za prigovor dobiš odmah lijepo diskvalifikaciju, pa ti prigovaraj...
Mi smo predugoo u tom i fakat smo već sve prošli....u početku je bilo još ok....ali poslije sve gore i gore....
doritos:
--- Citat: divljakusa - 02 Veljača, 2010, 10:23:34 ---Misliš da nekaj imaš od tog.....pa napao ga je tata od jednog vozača i ovaj mu je dopeljal murju....
Od Perkušića tata je razbio startni sat, moja stara je povukla sve vozača i kaj misliš da ga je bilo briga....nije...
Za prigovor dobiš odmah lijepo diskvalifikaciju, pa ti prigovaraj...
Mi smo predugoo u tom i fakat smo već sve prošli....u početku je bilo još ok....ali poslije sve gore i gore....
--- Kraj citata ---
...pa onda po po tome sta se dogadja tamo i tko to sve vodi, to bu uskoro propalo, vec ovu godinu- daj boze...
pa ne razumijem kako im se to isplati???? koja je dobit od takvog nacina ponasanja??
sta ce im rodjaci koji voze dobiti silne pare od sponzora da si kupe novi zip_sp il sta?? pa za to treba ministarstvo prosvijete i sporta obavijestiti ako mogu ista pni poduzeti da smaknu te baje, indijance i gamad...
ami trade:
ja mislim da nije nikakav problem vodstvo nego bezparica i nezinteresiranost tih starih vozača....
šta je to prije bilo drugačije, a da sad nije tako?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju