Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (61/76) > >>

nidjo180sp:

--- Citat: ami trade - 01 Veljača, 2010, 17:18:24 ---nidjo sječaš se o čemu smo pričali, evo ti sad i dokaza

--- Kraj citata ---

nazalost  :sad3:

Nero:
DOk god netko tko cita ovaj forum nije neka manga u savezu sve ce biti isto. Ili ako je mozda kakav rodjak od istoga..

divljakusa:

--- Citat: doritos - 01 Veljača, 2010, 19:53:55 ---...zbilja me ova zenska prepuna sebe AkA divljakusa izbacila iz takta...daj i meni bolid zipo sp i 2puta brzi rezultat napravim od tebe nakon par treninga...ja JESAM ZBILJA zainteresiran al treba to sve pretvoriti u realnost!...sta tgreba napraviti da se dodje do toga??...mene to zbilja interesira...

--- Kraj citata ---
Ti si si malo zabrijao....kak ti ne kužiš....da smo skoro svi od starih vozača odustali od utrka.....
Kaj misliš zbog čega???
Nemaš pojma kolko puta smo razgovarali sa glavnima....nemaš pojma kak je to kad imaš sastanak, doneseš prijedloge....prijedlozi skoro svi prihvaćeni od gospodina Mikulandre.....glavnog za utrke skutera....i kad to sve dođe do Rogulića on papire uzme, pročita, strga i baci koš u smeće....
Nemaš pojma kak je to uložit u motor.....doć na utrku, radi jebenih diktatora bojkotiraš utrku i oni te jebeno sjebu jer boduju utrku.....na kojoj su vozila samo njihova dva vozača....
I ti mi se onda nađeš pričat kak je neko prepotentan jelda????

Nero:
vražja diktatura  :help:

doritos:

--- Citat: divljakusa - 01 Veljača, 2010, 21:56:00 ---Ti si si malo zabrijao....kak ti ne kužiš....da smo skoro svi od starih vozača odustali od utrka.....
Kaj misliš zbog čega???
Nemaš pojma kolko puta smo razgovarali sa glavnima....nemaš pojma kak je to kad imaš sastanak, doneseš prijedloge....prijedlozi skoro svi prihvaćeni od gospodina Mikulandre.....glavnog za utrke skutera....i kad to sve dođe do Rogulića on papire uzme, pročita, strga i baci koš u smeće....
Nemaš pojma kak je to uložit u motor.....doć na utrku, radi jebenih diktatora bojkotiraš utrku i oni te jebeno sjebu jer boduju utrku.....na kojoj su vozila samo njihova dva vozača....
I ti mi se onda nađeš pričat kak je neko prepotentan jelda????

--- Kraj citata ---
..hm, :icon_scratch: krivo sam te razumio, sory...pa koja im je korist sto svi odustanu od tih trka i na kraju ostanu samo dvoje vozaca????...sta su tolke silne pare u igri, medijsko izdrkavanje, il sta vec ko u nogometu da tako vode to usrano prvenstvo nicega...strasno, i u taj ne popularni sport se guraju neke baje, ovo,ono...bas su jad i bijeda ove drzave...fujj...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju