Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (60/76) > >>

SPecial:
Ako se ta klasa otvori,a ne bude potrebna registracija motora,mozda si cak i ja slozim neku prdekalicu za sprdnju po stazi.
Kazem mozda,ali privlaci me to,a i daju se jeftino nabavit djelovi da se slozi motorin.

SRAD:

--- Citat: SPecial - 01 Veljača, 2010, 19:30:48 ---Ako se ta klasa otvori,a ne bude potrebna registracija motora,mozda si cak i ja slozim neku prdekalicu za sprdnju po stazi.
Kazem mozda,ali privlaci me to,a i daju se jeftino nabavit djelovi da se slozi motorin.

--- Kraj citata ---

Ne vidim razlog zašto bi trebali motori biti registrirani bez obzira kakav tehnički pravilnik bio :)

doritos:

--- Citat: SRAD - 01 Veljača, 2010, 19:44:59 ---Ne vidim razlog zašto bi trebali motori biti registrirani bez obzira kakav tehnički pravilnik bio :)

--- Kraj citata ---
...zbilja me ova zenska prepuna sebe AkA divljakusa izbacila iz takta...daj i meni bolid zipo sp i 2puta brzi rezultat napravim od tebe nakon par treninga...ja JESAM ZBILJA zainteresiran al treba to sve pretvoriti u realnost!...sta tgreba napraviti da se dodje do toga??...mene to zbilja interesira...

SPecial:

--- Citat: doritos - 01 Veljača, 2010, 19:53:55 ---...zbilja me ova zenska prepuna sebe AkA divljakusa izbacila iz takta...daj i meni bolid zipo sp i 2puta brzi rezultat napravim od tebe nakon par treninga...ja JESAM ZBILJA zainteresiran al treba to sve pretvoriti u realnost!...sta tgreba napraviti da se dodje do toga??...mene to zbilja interesira...

--- Kraj citata ---

Ako se ispostuje ovaj prijedlog na sastanku treba ti samo dobra volja,blokove u ruke,na neku laganu ramu,malo plastika i peglaj.
To bi bio pravi gust. I tako ima tih djelova da se to slozi.

doritos:

--- Citat: SPecial - 01 Veljača, 2010, 20:09:00 ---
Ako se ispostuje ovaj prijedlog na sastanku treba ti samo dobra volja,blokove u ruke,na neku laganu ramu,malo plastika i peglaj.
To bi bio pravi gust. I tako ima tih djelova da se to slozi.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju