Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (59/76) > >>

nidjo180sp:

--- Citat: divljakusa - 01 Veljača, 2010, 10:41:57 ---Nemate poima koliko je već bilo sastanaka sa odgovornim ljudima za to i da su svi zahtijevi od strane vozača pali u vodu....
Možete sam sanjat o nekim preinakama pravilnika u vezi bilo koje klase...

--- Kraj citata ---

koja je bila onda svrha ove teme?  :icon_scratch: 

ami trade:
nidjo sječaš se o čemu smo pričali, evo ti sad i dokaza

SPecial:
Ne odustajte samo zato sto vam je divljakusa nesto rekla. Odgurajte to do kraja i sigurno ce vamn se isplatiti. Tko zna kakvi su prijasnji prijedlozi bili.
Iskreno,ja nemam pojma o tim pravilima i utrkama uopce,ali citajuci ovu temu zakljucio sam kako ovo nikamo ne vodi.
Stoga,borite se,pametno ste sve smislili,i sada samo morate pokusati realizirati. Samo naprijed.

vanjossi:
pre smijeh, 14 stranica postova i onda se nađe netko koji  napiše nešto što je opće poznata činjenica i sve pada u vodu

SRAD:
Ne treba ništa pasti u vodu jer postoji dosta zainteresiranih za ovu jeftiniju klasu, već na slijedećem sastanku ovaj prijedlog treba predložiti pa vidjeti.
Savez ili oni koji vode ove utrke bi trebali shvatiti ako bude premalo vozača da onda njima organiziranje utrka postaje neisplativo i sve se polako gasi...

S obzirom na općenito loše financijske mogučnosti uz premium klase(70 i open) svakako bi trebala postojati jedna ekonomska a vozače bi trebali privući manji troškovi, kompeticija, veliki broj natjecatelja i druženje :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju