Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (58/76) > >>

SRAD:
Slažem se...sad treba nači zlatnu sredinu po pitanju komponenti koje su najzastupljenije kod zainteresiranih cestovnih vozača, jer ako je jako malo onih sa mid race cilindrima to bi moglo prestavljati dodatne troškove...

Neka se svi zainteresirani izjasne što bi im odgovaralo a što ne :hello:...

divljakusa:

--- Citat: MOTO ROYAL - 28 Siječanj, 2010, 18:04:31 ---Pa koji vam je r...u ?O kojim vi dječačkim snovima pričate.Halo ! Pravila postavlja u cijelom svijetu nacionalni savez i boli ga za vozače.To nije u redu ali je tak.Utrke su od pamtivjeka vozili ljudi koji su imali para , dok su ostali slinili.I to nije lijepo ali je tak.Vidim da je Rossi goli r...u za neke na forumu koji bi vozili badave i onda bi face dozvolili da se na skut stavi naljepnica.Daj se probudite i odrastite.Nitko ni da pročita pravilnike onog kriminalca Rogulića i tu laprda bezveze.Lik ubije dvije milje eurića za izgradnju i infrastrukturu sa svim plačanjima za kartodrom i onda bi trebao dati da mu se deca drndaju za gušt i to još badave.Divni ste. Dobro je da sve te snove ne lupaju oni koji su ozbiljno vozili utrke bilo skutera bilo čega drugoga jer bi to onda bilo fakat degutantno.Šljakica dečki , šljakica ,šparamo vulo i slažemo čitave zime motore i onda kada dođe rezultat biti će lakše nači nekoga tko će dati neku lovu ili opremu i slično , a do tada kaže SHORTY ..... lagani san i draga djeco laku noć.  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
u potpunosti se slažem....a ovo vam je napisao striček koji je već jako dugo u utrkama....:)

divljakusa:
Nemate poima koliko je već bilo sastanaka sa odgovornim ljudima za to i da su svi zahtijevi od strane vozača pali u vodu....
Možete sam sanjat o nekim preinakama pravilnika u vezi bilo koje klase...

Nero:
ako je tako, onda mozes slobodno zatvorit temu.

doritos:
...i ja isto mislim, fucka mi se...i dalje ce voziti koji imaju masno para a mi cemo po nasim uobicajenim rutama... :icon_thumright: zivi bili mi jos 100god... lock

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju