Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (48/76) > >>

phantomF12:
za gledanost odgovor je jednostavan..treba razglasiti kad i di je utrka da ljudi znaju(novine,plakati,radio..)
ja osobno nikad nisan cuo za jedan takav dogadjaj,a oduvik sam mislia otici pogledati.
neznan dali se iplati ali napraviti da su utrke kraj svakog veceg grada npr. utrka u Zadru ,da bude na aerodromu u Zatonu 15km dalje od zd

nidjo180sp:
bilo je u splitu prije par godina na parkiralistu ispred stadiona ali zadnje 2 god nisu organizirali  :dontknow: ima i u puli staza green garden koja je po meni jako ljepo uredena i nadam se da bude tamo trka i ove god  :icon_thumright: a sad za druge gradove treba se dogovoriti sa lokalnim moto klubom ili ako ga nema sa nekim od susjednih klubova koji su voljni organitirati trku   :hello:

ami trade:
nidjo - ja kolko sam čuo da dolazi nešto novih vozača i trebalo bi biti više vozača nego prošle godine
       - za sada kolko ja znam su prijavljene 3 trke(pula, marof, požega)

nidjo180sp:

--- Citat: ami trade - 26 Siječanj, 2010, 13:14:15 ---nidjo - ja kolko sam čuo da dolazi nešto novih vozača i trebalo bi biti više vozača nego prošle godine
       - za sada kolko ja znam su prijavljene 3 trke(pula, marof, požega)

--- Kraj citata ---

cim vise tim bolje  :icon_thumright: ja znam da 2 ne voze vise,a i ti si upitan isto jel se budes oporavil do sezone? ili jel bude zena dala dozvolu   :toothy10:  da 3 trke su prijavljene a pozega bude otkazana ko i prosle god  :laughing7:  :hello:

ami trade:
pod ta dva misliš na bojanića i kudu?

ma ne brini ti za mene ja sam nov do sezone, a požega bu otkazana ako si njihov vozač osigura mjesto koje mu treba

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju