Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (47/76) > >>

nidjo180sp:
odgovor je vrlo jednostavan i ti si ga navel,a i mihaela isto a to je dyno stol  :icon_thumright: ako je mogel bit na tehnickom prije par godina kad se klasa 50 limitirala na 6,5 konja svaki skut je na tehnickom isel na stol i to je to. pa ko voli nek izvoli,nek kopa kanale i radi cuda  :dontknow: meni je jasno to da sami pogledom na motor nemozes nist vidjet,ali to nije razlog da se zato on izbaci iz utrke ili da se svrstava u puno jacu open klasu  :nono: meni moj skut sluzi za svakodnevu zajebanciju i nebi iz njega htel napraviti kramp koji mi bude trosil 10 l i izlazil iz garaze nekoliko puta godisnje  :hello:

SRAD:

--- Citat: nidjo180sp - 26 Siječanj, 2010, 02:07:28 ---odgovor je vrlo jednostavan i ti si ga navel,a i mihaela isto a to je dyno stol  :icon_thumright: ako je mogel bit na tehnickom prije par godina kad se klasa 50 limitirala na 6,5 konja svaki skut je na tehnickom isel na stol i to je to. pa ko voli nek izvoli,nek kopa kanale i radi cuda  :dontknow: meni je jasno to da sami pogledom na motor nemozes nist vidjet,ali to nije razlog da se zato on izbaci iz utrke ili da se svrstava u puno jacu open klasu  :nono: meni moj skut sluzi za svakodnevu zajebanciju i nebi iz njega htel napraviti kramp koji mi bude trosil 10 l i izlazil iz garaze nekoliko puta godisnje  :hello:

--- Kraj citata ---

Da, bilo bi idealno da postoji dyno stol ali što ako ga na prijedlog takve klase gdje se voze standardni SP, VXR oni ne mogu omogučiti na tehničkom pregledu, onda će oni vjerovatno predložiti da zainteresirani idu u Open klasu.

U situaciji da nemaju dyno stol dolazimo do zaključka da najisplatljiviji i najednostavniji prijedlog te nove treće klase za vozače i savez je ovaj o kojem sam ja govorio.

nidjo180sp:
trenutna situacija je takva kakva je i ja mislim da bi se trebali boriti za svakog vozaca jel kak je krenulo pitanje je kaj se bude dogodilo sa PH  :dontknow: cul sam se sa par ljudi i pitanje jel bude uopce ove god nastupilo 10 vozaca,tak da ako organizatoru ili savezu predstavlja problem nabavit stol na nekoliko sati onda sve u k**ra*  :angry7:

SRAD:

--- Citat: nidjo180sp - 26 Siječanj, 2010, 02:33:59 ---trenutna situacija je takva kakva je i ja mislim da bi se trebali boriti za svakog vozaca jel kak je krenulo pitanje je kaj se bude dogodilo sa PH  :dontknow: cul sam se sa par ljudi i pitanje jel bude uopce ove god nastupilo 10 vozaca,tak da ako organizatoru ili savezu predstavlja problem nabavit stol na nekoliko sati onda sve u k**ra*  :angry7:

--- Kraj citata ---

Ili ako ne bude dyno stola dodatno otvoriti ovu klasu koju sam predlagao pa vidjeti reakcije novih vozača, s obzirom na minimalna ulaganja zainteresiranosti bi trebalo biti :icon_thumright:

nidjo180sp:
u svakom slucaju neke treba poduzeti... trebalo bi se javiti vise ljudi pa da se neke proba dogovoriti,da se izjasne kome kaj pase ali naravno oni koji stvarno misle voziti,a ne da se tu nahvale meni ovak,meni onak, a onda kad treba doc na trku joj iskrsnulo mi nesto nemogu doc i te spike  :icon_thumright:   :hello:  :drkdrk:  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju