Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
nidjo180sp:
--- Citat: SRAD - 25 Siječanj, 2010, 22:01:48 ---Pod 1. predlažem klasu koja bi sa svim sagledanim trebala biti najbrojnija i po pitanju tehničkih pravila najednostavnija i volio bi da u toj klasi bude što više natjecatelja barem 10-15 :icon_thumright:
2. Kada bi uz Open i race 70 bila ova klasa bila bi dobro popunjena jer ako bi se pored Opena i race 70 otvorilo još par klasa vozači bi se razdjelili i teško bi se pojedinačno popunile te nove klase.
3. Kao što smo prije rekli izostavljaju se uglavno skuteri koji su namjenjeni open klasi(180 SP ili 200 VXR ili neki 250 4T) zbog tog što se teško može izregulirati pravilnik na tim skuterima, SP 180 može izvna biti potpuno "standardan" a da na stazi ide brže od pravih standardnih skutera, i ako se to primjeti da je brži opet treba netko platiti za provjeru mašine tog motora. Kad bi na tehničkom imali dyno stol nebi bilo problema jer bi se odma vidjelo dali netko vara.
--- Kraj citata ---
da namjenjeni su open klasi,ako ulozis u njih par tisuca kuna :laughing7: prvenstvena ideja je bila da se napravi klasa koja je finacijski najmanje zahtjevna jer bi po nekom pravilu takva klasa trebala najbolje proc :dontknow:
nidjo180sp:
--- Citat: rakitje00 - 25 Siječanj, 2010, 22:04:06 ---ček pa kaj eladio nezna nikog iz nekog moto časopisa..ili ej neko iz časopisa član foruma..pa mislim bilo bi jebeno kad bi se popratilo malo po časopisu!!
--- Kraj citata ---
ne da bi bilo jebeno,nego bi bilo i vrijeme vec da se neke ozbiljnijeg pocne dogadati po pitanju medija :angry7: ove god si mogel nac samo jednu slicicu i par recenica kaj je stvarno zalosno :sad3:
the_ilusionist:
ti cilo vrime pises o nekim miljardama kuna za sredit sp-a... konkretno SRAD je vozija sa SP-on u kojega nije bilo ulozeno ni 1000 kn!! i motor je bija konkurentan... za njega niti tribas kupit kit niti radilicu nego karb, neki ispuh glava eventualno i dalje je igranje... i naravno on sta je ima sve je bilo polovno... puvalica od 300-400 kn ako je i toliko bila... najvece ulaganje u njegov motor su bile 2 nove gume... tako da ne triba tu ulozit toliko koliko ti kazes... konkretno, prijatelj je ima na skr-u malossijevu radilicu sa zapunjenin prsutima i variomat mislin i deltu i glavu i jos neke pi*darije pa je to sve isto... bitan je cilindar... ostalo su piz****** :)
nidjo180sp:
--- Citat: the_ilusionist - 26 Siječanj, 2010, 00:01:02 ---ti cilo vrime pises o nekim miljardama kuna za sredit sp-a... konkretno SRAD je vozija sa SP-on u kojega nije bilo ulozeno ni 1000 kn!! i motor je bija konkurentan... za njega niti tribas kupit kit niti radilicu nego karb, neki ispuh glava eventualno i dalje je igranje... i naravno on sta je ima sve je bilo polovno... puvalica od 300-400 kn ako je i toliko bila... najvece ulaganje u njegov motor su bile 2 nove gume... tako da ne triba tu ulozit toliko koliko ti kazes... konkretno, prijatelj je ima na skr-u malossijevu radilicu sa zapunjenin prsutima i variomat mislin i deltu i glavu i jos neke pi*darije pa je to sve isto... bitan je cilindar... ostalo su piz****** :)
--- Kraj citata ---
daj citaj malo postove a onda pricaj neke :jerk: ako je bilo prosle godine omoguceno 4T registrirani da voze neznam koji je razlog da ove godine nebi mogel i 2T im se pridruziti :dontknow: znam da ti je SRAD frend i normalno da budes stal na njegovu stranu :icon_thumright: ali cilj te nove klase bi trebal bit da se omoguci SVIMA da dodu i probaju voziti a ne 2T do 70 i 4T do 125 ili 150 pa daj razmisli malo j#bote,oni skuteri kojih ima najvise su izostavljeni (180sp/vxr,200 vxr) a oni koji imaju 50 ccm nemogu vozit ili nek stavljaju kit kaj opet predstavlja finacijski problem i opet nist s toga. nemozes klasu slagati po sebi i po onome kaj imas u garazi nego treba i na druge misliti :hello:
SRAD:
--- Citat: nidjo180sp - 26 Siječanj, 2010, 00:25:27 ---daj citaj malo postove a onda pricaj neke :jerk: ako je bilo prosle godine omoguceno 4T registrirani da voze neznam koji je razlog da ove godine nebi mogel i 2T im se pridruziti :dontknow: znam da ti je SRAD frend i normalno da budes stal na njegovu stranu :icon_thumright: ali cilj te nove klase bi trebal bit da se omoguci SVIMA da dodu i probaju voziti a ne 2T do 70 i 4T do 125 ili 150 pa daj razmisli malo j#bote,oni skuteri kojih ima najvise su izostavljeni (180sp/vxr,200 vxr) a oni koji imaju 50 ccm nemogu vozit ili nek stavljaju kit kaj opet predstavlja finacijski problem i opet nist s toga. nemozes klasu slagati po sebi i po onome kaj imas u garazi nego treba i na druge misliti :hello:
--- Kraj citata ---
Jao jao, trebaš dobro pročitati moje prethodne odgovore i saznat ćeš koji je problem sa "standardnim" SP-om. Gledaj kada bi tehnički pregled na utrkama imao dyno stol nebi bilo problema uopće za takvu standardnu klasu u kojoj bi se vozili SP 180, VXR jer bi se na tehničkom pregledu zavrtio svaki motor i odma bi se vidjelo dali je motor standardan jer samim gledanjem oko skutera iz vana se to ne može ocijeniti.
Inače ova nova klasa se slaže sa najlogičnijim slijedom, dakle da bude što jeftinija i za široke mase tako da mogu nastupati što više vozača a ja osbno mislim voziti bar jednu trku u Open klasi kada osposobim motor odnosno debilne blokove.
Ti ako već imaš SP-a i misliš vozit trke onda se odluči za Open jer ne trebaš puno ulagati za imati snagu, problem je samo standardni ovjes i prednja kočnica ali i tako se može voziti ako imaš jaku želju kao što sam i ja vozio.
Suočimo se sa komplikacijama, dakle Nidjo jedno pitanje za tebe: kako bi ti kontrolirao dali su svi motori standardni i tko bi uplatio prigovor ako bi se desilo da jedan ili više SP-a ide bolje od večine standardnih?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju