Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (43/76) > >>

nidjo180sp:
igore o tome i pricam,pogledaj koji post iznad  :icon_thumright:  spajanjem proslogodisnje neuspjesne klase 4T sa 2T bi po meni bil pravi pogodak  :icon_thumright:  samo treba razglasiti pravovremeno,a ne ko za ovu 4T klasu niko nije znal ljudi me pitaju na kraju sezone kaj se moglo vozit sa reg motorom?  :icon_biggrin:

ami trade:
treba napraviti prijedlog klasa, staviti to na papir i poslati u hms i možda od svega toga nešto bude

a razglasit čemo mi to po forumima i mislim da bi ph mogao brojati i do 30-40 vozača

ja sam svakako za to i treba ph vratiti staru slavu, a automatski ce biti i više utrka jer ce bit atraktivnije i dolazit ce veči broj gledatelja

nidjo180sp:

--- Citat: ami trade - 25 Siječanj, 2010, 02:23:26 ---treba napraviti prijedlog klasa, staviti to na papir i poslati u hms i možda od svega toga nešto bude

a razglasit čemo mi to po forumima i mislim da bi ph mogao brojati i do 30-40 vozača

ja sam svakako za to i treba ph vratiti staru slavu, a automatski ce biti i više utrka jer ce bit atraktivnije i dolazit ce veči broj gledatelja

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

trebali bi se nac nas par i dogovoriti se ili otici jednostavno u savez i razgovarati s ljudima jer bil bi zalosno da ovo sve samo ostanu puste price  :sad3:

ami trade:
ma u savezu nema nikoga

treba se čut sa roguličem ili mikulandrom i vidit dal se da šta napraviti i dal oni imaju sluha uopče za to

ja sam za da se nađemo i sastavimo ta na papir kako mislimo da je najbolje i predamo to odgovornima pa da vidimo hoče li biti išta od toga

nidjo180sp:
moraju imati sluha inace sve propada  :dontknow: mislim da bi im prosla sezona trebala biti dovoljan pokazatelj kaj ih ocekuje ove ako neke ne poduzmu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju