Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
nidjo180sp:
tak sam si i misli :icon_biggrin: cista serijala je prespora ako bi bila u toj novoj klasi,al kad bi dobila svoju klasu znaci kao 4T da bude i 2T onda nije spora :toothy9: vjeruj mi vise ima standardnih 50 nego rs-a koji su u voznome stanju :laughing7: evo proslogodisnjeg pravilnika,umjesto samo 4T treba dopustiti i 2T i za vecinu je problem rijesen :icon_biggrin: za to sam napisal u prijesnjem postu kad bi se to dozvolilo samo iz Krizevaca nas je 8 koji bi vozili :glasses9: sad jedino ostaje problem za ove koji imaju neki kit ili nemogu vise pratiti PH,za njih bi trebala biti isto neka klasa jel se oni nemogu bodovat zajedno :dontknow:
4.1 KLASA 50
- iskljucivo 4T motori
- dozvoljena zapremina do 50ccm.
- skuteri moraju biti uredno registrirani.
- gume iskljucivo homologirane za cestovnu upotrebu
4.2. KLASA 150
- iskljucivo 4T motori
- dozvoljena zapremina do 150ccm.
4.3 KLASA OPEN
- iskljucivo 4T motori
- dozvoljena zapremina od 150 do 850 ccm.
the_ilusionist:
ima vise skutera od rs 50 to je definitivno, ali sigurno postoji neko ko ima rs-a i tija bi vzit...a skuter nema... ja iman rs-a 50... to mi je prijevozno sredstvo... i prije bi se s njin dosa tu vozit nego sa skuteron... veci je gust... ali posto nema te klase nece nikad vidit stazu...
ugl tribalo bi bit bar jos 2 klase... i to upotpunit da ima vozaca... a ne da vozi nas 15 u sve tri klase skupa...
nidjo180sp:
ma moze da se i zajedno vozi ali da se boduje odvojeno :icon_thumright: u svakom slucaju nove klase trebaju inace sve bude propalo :angry7: i neko bi se od strane HMS po pitanju medija isto trebal malo vise angazirati,a ne da super moto dobije 2 stranice,a skuteri jednu slicicu u cosku i cetri recenice :sad3:
the_ilusionist:
slažen se... cinjenica je da punoooo ljudi uopce nezna da postoji ph u skuterima...
ja do prije 2-3 godine nisan zna da to postoji... triba napravit klase da bude sta vise vozaca.. to bi bilo bolje nama, a i hms bi se nakesa para...
samo one startnine sta se placaju i oni treninzi.. ono je cista pljacka... potrosimo pustu lovu u motor, pa na put i onda jos triba platit da uopce mos vozit trku a da ne spominjen treninge...ako vec moraju naplatit nek bide i jedno i drugo 150 kn... a ne startnina 200 + jos treninzi 100-200 ne sican se vise koliko je bilo...
nidjo180sp:
istina cukaju pare di stignu...200 kn startnina i 100 trening... evo bas citam malo po drugim forumima i vidim da se dosta ljudi raspitiva za stock klasu,znaci da intresa ima sad samo treba djelovat :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju