Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (40/76) > >>

SRAD:

--- Citat: nidjo180sp - 24 Siječanj, 2010, 12:20:15 ---ne mislim vozit open zato kaj treba dosta para uloziti u motor da bi bil konkurentan,a i ne zelim nist drkat po njemu zato kaj mi je to motor za svakodnevnu voznju  :icon_biggrin: mislim da vecina dijeli moje misljenje da bi se trebala slozit neka klasa standard i brijem da bi ta klasa bil najbrojnija  :icon_thumright:  evo za primjer samo iz krizevaca bi isla 4 180sp,3 50 ccm, i ako ostane 4T i 1 125  :headbang: to ti je vec 8 vozaca pa ti sad zbroji 2 i 2  :hello:

--- Kraj citata ---

Heh za Open klasu ne možeš imat jedno i drugo odnosno motor za trke i cestovnu vožnju. Što se tiče tih standardnih SP-a jedino ih se može uklopiti u Open grupu jer SP za tu standardnu klasu bi trebao imati veliki pravilnik koji je teško provjeravati, a SP se može lijepo složiti a da izvana ima izgled standardnog skutera.

Dakle ti si nabrojao već 4 zainteresirana vozača, 3 sa 2T i jedan sa 125 4T. Kada bi se ta klasa prihvatila i razglasila sigurno bi imala barem 10 prijavljenih vozača :icon_thumright:

nidjo180sp:
a proslogodisnja 4T  klasa koja se vodila pod standardi registrirani motor se moze provjeriti?  ???  ::) s tom klasom koju si ti predlozil izbacil si veci dio skutera,niko sa standardom 180 nebude isel u open klasu jer nema smisla,a isto tak ova 3 sa standard 50 nebudu dosla u tu klasu kad nemaju sanse protiv ostalih  :dontknow: niko nebude dosel vozit samo da popuni klasu  :icon_biggrin:

the_ilusionist:
nije mi jasno sta bi standardni skuter radija na stazi igdi??50 ccm standardno nema smisla...
moje misljenje je da je SRAD u pravu... sta se tice klase 70... to opet vec koliko toliko ide... i opet je stvar maste i igranja oko blokova , garniture karba i svega...
cinjenica je da za high end triba izdvojit masnu lovu... npr moj skuter prosle sezone na trci u Marofu ne da je bija najslabiji nego je bija boze sacuvaj... i zbog cega?? jer neman jos 5-6 000 kn za kupit kit i radilicu... i sta je najljepse... po sezoni triba prominit bar jedan put klip sa prstenom... a to je jos 1000 kn... nama it sta smo dalje od tih staza je najveci problem put... konkretno mene je izaslo oko 1700 kn same benzine za auto koji vuce trajler sa dva skutera, oprema, roba, gume, alat... i ostale pi*darije... da na to nemoran bacit pare mozda bi se moglo jos stako iskombinirat... i zato san ja mora uzet polovni malossi mhr kit i radilicu... to je naravno za sad ovu sezonu...  a di je jos npr jebeni kevlar remen koji  dodje 500 kn... sve su to pi*darije al kad ih stavis na papir padne ti mrak na oci... zato bi najjbolje bilo ka sta SRAD kaze neka  70 klasa sa gizama... i to  je to... ko zna moze iz toga isto dosta izvuc... a nece potrosit toliko para...
a sta se tice Sp 180... jedina investicija je karb, puvalica, usis i mozda jos neka glupost... a to u usporedbi sa 70-icama ... to je mukte...
nemojte mislin da solin pamet... samo kazen kako ja tzo vidin sa svog stajalista...

nidjo180sp:

--- Citat: the_ilusionist - 24 Siječanj, 2010, 16:37:35 ---nije mi jasno sta bi standardni skuter radija na stazi igdi??50 ccm standardno nema smisla...
moje misljenje je da je SRAD u pravu... sta se tice klase 70... to opet vec koliko toliko ide... i opet je stvar maste i igranja oko blokova , garniture karba i svega...
cinjenica je da za high end triba izdvojit masnu lovu... npr moj skuter prosle sezone na trci u Marofu ne da je bija najslabiji nego je bija boze sacuvaj... i zbog cega?? jer neman jos 5-6 000 kn za kupit kit i radilicu... i sta je najljepse... po sezoni triba prominit bar jedan put klip sa prstenom... a to je jos 1000 kn... nama it sta smo dalje od tih staza je najveci problem put... konkretno mene je izaslo oko 1700 kn same benzine za auto koji vuce trajler sa dva skutera, oprema, roba, gume, alat... i ostale pi*darije... da na to nemoran bacit pare mozda bi se moglo jos stako iskombinirat... i zato san ja mora uzet polovni malossi mhr kit i radilicu... to je naravno za sad ovu sezonu...  a di je jos npr jebeni kevlar remen koji  dodje 500 kn... sve su to pi*darije al kad ih stavis na papir padne ti mrak na oci... zato bi najjbolje bilo ka sta SRAD kaze neka  70 klasa sa gizama... i to  je to... ko zna moze iz toga isto dosta izvuc... a nece potrosit toliko para...
a sta se tice Sp 180... jedina investicija je karb, puvalica, usis i mozda jos neka glupost... a to u usporedbi sa 70-icama ... to je mukte...
nemojte mislin da solin pamet... samo kazen kako ja tzo vidin sa svog stajalista...

--- Kraj citata ---

jel si ti cital postove od prije? proslogodisnja klasa 4T je bila registrirani standard,a odgovor na to tvoje pitanje kaj bi standardni motor radil na stazi je upravo ovaj tvoj post :upsja:

the_ilusionist:
iskreno, nisan bas sve cita.. samo san  bacija oko na brzinu... :D
moje misljenje je da je cista serjiala 50 T prespora...
kupit cilindar neki(gizu) i ako imas karb 17.5 nemas sta vise minjat takorec... a vec se mozes dosta bolje vozit ...
mislin, i s ciston serijalon se moze ok vozit... samo ko to vise vozi serijalu??
ugl... nisu uopce bitne vise klase ni nista... triba vidit sta bi ekipa najvise tila tj mogla vozit... bitno je samo da se napravi neka klasa di ce takorec moc svak vozit i gustat..  i svugdi vanka im misanja 2T i 4T... tako da moje misljenje je da bi i ta neka klasa mogla sadrzavat sve i svasta... ili npr skupa sa skuterima da  mogu vozit npr. "motocikli" tip-a rs 50 ili tako nesto... je to nije skuter ali opet on pun gas kad je serijala ide 80 km...a skuteri isto tako idu , a ako i ne idu... dok ovaj prisalta 6 brzina to opet dodje na isto...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju