Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
nidjo180sp:
--- Citat: SRAD - 23 Siječanj, 2010, 20:40:44 ---Uh opet se vraćamo na ono o ćemu smo već pisali, to što je neki motor registriran to ne potvrđuje što se u njemu nalazi, normalno je da može biti registriran ali bi se za 2T maksimalno mogao koristiti gizani cilindar od 70 kubika a ostalo po volji, jer takav motor se samim vanjskim pogledom na cilindar može provjeriti dali je u skladu s tim pravilom.
Što se tiče bodovanja, nelogično je odvojeno bodovati 4T od 2T u toj klasi jer po snazi su li-la a uz to ako bi u utrci vozača sa 4T skuterima bi bilo jako malo, npr. troje - svi bi završili na podiju što je besmislica.
--- Kraj citata ---
a kaj si tolko zapel za taj 70ccm? kaj je onda sa 180ccm? 2T 70 i 4T 125 jesu tu negdi otprilike po snazi,ali standard 180 i 180 koji je vozil PH prosle god nemaju kaj trazit jedan s drugim,a to dobro znas i sam jel kolko se ja sjecam ti si vozil standard i videl si koja je razlika
SRAD:
--- Citat: nidjo180sp - 23 Siječanj, 2010, 21:38:22 ---a kaj si tolko zapel za taj 70ccm? kaj je onda sa 180ccm? 2T 70 i 4T 125 jesu tu negdi otprilike po snazi,ali standard 180 i 180 koji je vozil PH prosle god nemaju kaj trazit jedan s drugim,a to dobro znas i sam jel kolko se ja sjecam ti si vozil standard i videl si koja je razlika
--- Kraj citata ---
180 standardni je ipak prejak za tu stock klasu, ali on se zato može voziti u Open klasi, uz to i da se može voziti u stock klasi kako znati dali je standardan po pitanju kanala - zato i postoji Open klasa.
Inače za izvuči snagu iz SP-a da bude po pitanju snage konkurentan u Open klasi treba nabaviti samo veliki karburator, prirubnicu, federe i opruge za prijenos, lagane valjčiće a sve ostalo kao cilindar, klip i blokovi se složi ručno s tim ako se nema financija može se koristiti i standardni auspuh ali on je ipak težak pa utječe na voznost. Tako sam vozio 2008. u Čakovcu i Požegi i motor po pitanju snage nije zaostajao za konkurencijom u Open klasi. 2009. za Marof sam imao još auspuh i drugu glavu.
Ako misliš voziti sa SP 180 Open klasu konkurentnu snagu možeš izvuči sa malo novaca ali veliki problem su kočnice i ovjes koje bi s obzirom na veće brzine trebalo izmjeniti da bi imao potpuno konkurentan motor, a uz to ide i obavezno pojačanje blokava inače češ izluditi kada ti se raspadnu.
nidjo180sp:
--- Citat: SRAD - 23 Siječanj, 2010, 22:46:35 ---180 standardni je ipak prejak za tu stock klasu, ali on se zato može voziti u Open klasi, uz to i da se može voziti u stock klasi kako znati dali je standardan po pitanju kanala - zato i postoji Open klasa.
Inače za izvuči snagu iz SP-a da bude po pitanju snage konkurentan u Open klasi treba nabaviti samo veliki karburator, prirubnicu, federe i opruge za prijenos, lagane valjčiće a sve ostalo kao cilindar, klip i blokovi se složi ručno s tim ako se nema financija može se koristiti i standardni auspuh ali on je ipak težak pa utječe na voznost. Tako sam vozio 2008. u Čakovcu i Požegi i motor po pitanju snage nije zaostajao za konkurencijom u Open klasi. 2009. za Marof sam imao još auspuh i drugu glavu.
Ako misliš voziti sa SP 180 Open klasu konkurentnu snagu možeš izvuči sa malo novaca ali veliki problem su kočnice i ovjes koje bi s obzirom na veće brzine trebalo izmjeniti da bi imao potpuno konkurentan motor, a uz to ide i obavezno pojačanje blokava inače češ izluditi kada ti se raspadnu.
--- Kraj citata ---
pa zato i govorim da bi trebalo sloziti kak ima za 4T kup,jel u pocetku je bila namjera da se obuhvate 2T i 4T ali je negdi doslo do propusta i bilo je samo 4T prosle god :angry7: kaj se tice sp 180 frend je vozil pred prosle god u zupanji a njegov motor je imal i drugu glavu i slagan je bil ali je imal standard auspuh i naj slabiji motor u openu je prolazil kraj njega ko da stoji :laughing7:
SRAD:
--- Citat: nidjo180sp - 23 Siječanj, 2010, 23:33:11 ---pa zato i govorim da bi trebalo sloziti kak ima za 4T kup,jel u pocetku je bila namjera da se obuhvate 2T i 4T ali je negdi doslo do propusta i bilo je samo 4T prosle god :angry7: kaj se tice sp 180 frend je vozil pred prosle god u zupanji a njegov motor je imal i drugu glavu i slagan je bil ali je imal standard auspuh i naj slabiji motor u openu je prolazil kraj njega ko da stoji :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ako Doktor bude išao na sastanak u savez saznat ćemo više detalja, do tada zainteresirani mogu davati primjedbe na ovaj prijedlog :icon_thumright:
Što se tiče tog SP-a očito nije bio dobro složen. Ako misliš vozit Open sa SP-om največi problem ti je u voznosti odnosno u ovjesu i kočnicama.
Ako se nema novaca za puste dijelove snaga se najviše postigne ručnim radom na termo grupi i usisu, obavezno velikim karburatorom i podešavanjem prijenosa(valjčići i opruge) :)
nidjo180sp:
ne mislim vozit open zato kaj treba dosta para uloziti u motor da bi bil konkurentan,a i ne zelim nist drkat po njemu zato kaj mi je to motor za svakodnevnu voznju :icon_biggrin: mislim da vecina dijeli moje misljenje da bi se trebala slozit neka klasa standard i brijem da bi ta klasa bil najbrojnija :icon_thumright: evo za primjer samo iz krizevaca bi isla 4 180sp,3 50 ccm, i ako ostane 4T i 1 125 :headbang: to ti je vec 8 vozaca pa ti sad zbroji 2 i 2 :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju