Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (38/76) > >>

SRAD:
Endurance utrka od čak 24 sata :icon_thumright:

nidjo180sp:

--- Citat: SRAD - 23 Siječanj, 2010, 18:21:27 ---Da, trebala bi prvući nove vozače i neke koji su prije vozili a ne mogu više financijski pratiti Open ili još skuplji ekstremni 70.

Možda previše idealiziram ali bilo bi zanimljivo organizirati i jednu Endurance utrku(oko 2 sata vožnje i 2 vozača) npr. na Marofu na kojoj bi mogle zajedno nastupati različite klase skutera. Takvih utrka skutera ima na europskim trkalištima.

--- Kraj citata ---

zato sam predlozil da budu 2 klase koji bi nastupale zajedno,jel nemozes zajedno bodovat standard i te koji nemogu vise pratiti PH  :dontknow:  ova endurance utrka se i meni cini zanimljivom  :icon_thumright:

SRAD:

--- Citat: nidjo180sp - 23 Siječanj, 2010, 18:40:25 ---zato sam predlozil da budu 2 klase koji bi nastupale zajedno,jel nemozes zajedno bodovat standard i te koji nemogu vise pratiti PH  :dontknow:  ova endurance utrka se i meni cini zanimljivom  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Što podrazumjevaš pod standard klasu, skuter sa složenom gizom 70 i 125 4T bi tvorili tu klasu, ionako postoji masu cestovnih skutera sa base kitom 70 koje bi trebalo doraditi u nekim područjima i to je to :icon_thumright:

Ako bi se unutar te klase posebno bodovalo 125 4T to nebi imalo smisla jer bi bilo premalo 4T vozača, a 125 4T je ipak dodatak da se ta klasa upotpuni bolje, slično kao što u nekim cross prvenstvima imaš 125 2T i 250 4T koji se voze i boduju zajedno.

nidjo180sp:

--- Citat: SRAD - 23 Siječanj, 2010, 18:57:35 ---Što podrazumjevaš pod standard klasu, skuter sa složenom gizom 70 i 125 4T bi tvorili tu klasu, ionako postoji masu cestovnih skutera sa base kitom 70 koje bi trebalo doraditi u nekim područjima i to je to :icon_thumright:

Ako bi se unutar te klase posebno bodovalo 125 4T to nebi imalo smisla jer bi bilo premalo 4T vozača, a 125 4T je ipak dodatak da se ta klasa upotpuni bolje, slično kao što u nekim cross prvenstvima imaš 125 2T i 250 4T koji se voze i boduju zajedno.

--- Kraj citata ---

pod tu klasu podrazumjevam standard motore koji su registrirani (proslogodisnja 4T klasa koja se nije proslavila,kaj nije ni cudno  :laughing7: ) a da se k toj klasi doda 2T i za njih mislim da bi se trebali bodovati odvojeno od ovoga kaj si ti navel  :biker:

SRAD:

--- Citat: nidjo180sp - 23 Siječanj, 2010, 19:29:12 ---pod tu klasu podrazumjevam standard motore koji su registrirani (proslogodisnja 4T klasa koja se nije proslavila,kaj nije ni cudno  :laughing7: ) a da se k toj klasi doda 2T i za njih mislim da bi se trebali bodovati odvojeno od ovoga kaj si ti navel  :biker:

--- Kraj citata ---

Uh opet se vraćamo na ono o ćemu smo već pisali, to što je neki motor registriran to ne potvrđuje što se u njemu nalazi, normalno je da može biti registriran ali bi se za 2T maksimalno mogao koristiti gizani cilindar od 70 kubika a ostalo po volji, jer takav motor se samim vanjskim pogledom na cilindar može provjeriti dali je u skladu s tim pravilom.

Što se tiče bodovanja, nelogično je odvojeno bodovati 4T od 2T u toj klasi jer po snazi su li-la a uz to ako bi u utrci vozača sa 4T skuterima bi bilo jako malo, npr. troje - svi bi završili na podiju što je besmislica.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju