Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
2TDottore:
a bumo nekak probali malo pregovarat s njima i iznest im par prijedloga ak bu to moguce..... ;D
nidjo180sp:
--- Citat: SRAD - 23 Siječanj, 2010, 11:40:56 ---Zabrana za iskusne vozače i one starije ne bi trebala postojati jer kako sam prije rekao bit ove klase je da bude veliki veći broj vozača i dobro utrkivanje za sve, uz to meni osobno je draže da se utrkuju i iskusni jer je zanimljivije a uz to možeš naučiti više. Zbog toga se zainteresirani nebi trebali bojati iskusnih.
Što se tiće te nove klase trebala bi postojati samo jedna jer ako postoje dvije neće biti dovoljno zainteresiranih da se popune obje, zato sam i predložio da se sa gizanim 70 mogu utrkivati i 125 4T jer su u rangu po snazi sa tuniranom gizom 70 a samim tim zainteresirani koji imaju 125 4T(npr. VX) bi popunili klasu i učinili je zanimljivijom.
Stvar je jednostavna po pitanju pravilnika jer veće zabrane je teško provjeravati i na stazi bi se dešavale velike razlike. Ovako bi postojao pravilnik koji se cilindri mogu koristiti npr. jeftini cestovni gizani cilindri do 70 cc i 4T do 125 a ostalo ostaje vozačev odabir i mašta :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a kaj je onda sa ostalima? ??? po tvojem bi bilo samo do 70 2T i do 125 4T i kakva je to klasa onda? tek tu nebude vozaca :laughing3: ispravi me ako se varam ali po ovome kaj si napisal zabranil si svima iznad 70 2T i 125 4T da dodu i utrkuju se :icon_scratch:
SRAD:
--- Citat: nidjo180sp - 23 Siječanj, 2010, 14:41:41 ---a kaj je onda sa ostalima? ??? po tvojem bi bilo samo do 70 2T i do 125 4T i kakva je to klasa onda? tek tu nebude vozaca :laughing3: ispravi me ako se varam ali po ovome kaj si napisal zabranil si svima iznad 70 2T i 125 4T da dodu i utrkuju se :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Napisao sam što se tiče dodatne nove klase da bi trebala biti samo jedna, sa tim da ako ima dovoljno vozača da ostanu klasa Open i ekstremni 70.
nidjo180sp:
ja mislim da PH nebi trebalo dirat :dontknow: ova nova klasa bi trebala privuc nove vozace,a ne stare spojiti u jednu klasu :party0049:
SRAD:
--- Citat: nidjo180sp - 23 Siječanj, 2010, 17:48:56 ---ja mislim da PH nebi trebalo dirat :dontknow: ova nova klasa bi trebala privuc nove vozace,a ne stare spojiti u jednu klasu :party0049:
--- Kraj citata ---
Da, trebala bi prvući nove vozače i neke koji su prije vozili a ne mogu više financijski pratiti Open ili još skuplji ekstremni 70.
Možda previše idealiziram ali bilo bi zanimljivo organizirati i jednu Endurance utrku(oko 2 sata vožnje i 2 vozača) npr. na Marofu na kojoj bi mogle zajedno nastupati različite klase skutera. Takvih utrka skutera ima na europskim trkalištima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju