Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
SRAD:
--- Citat: nidjo180sp - 23 Siječanj, 2010, 03:17:34 ---jedina ''zabrana'' bi bila ta da se sprijece stariji i iskusniji vozaci koji poznaju vec sve staze da dodu u klasu ::) velis da nebi trebalo bit zabrana,a predlozil si do 125 ccm :o kaj je sa ostalima onda? uglavnom nebi trebalo napraviti klasu u kojoj bude svega,od standardnog 50 do polu naturpijanog pripremljenog za open :drunken_smilie: pa ozezi samo da se vozi :angry7: neki red bi se trebal znat ::) zato sam predlozil da bi bile 2 klase koje bi mogle voziti zajedeno ali da se boduju odvojeno :) financijski najprihvatljivije bi bilo 2T i 4T (kup/klasa) koja bi obuhvacala uredno registrirane motore, jer tu nemas kaj ulagat samo sjedi i vozi :toothy9: a druga klasa bi bila za te koji nisu uspjeli pripremiti skuter za PH ili imaju neki kit i nemoraju bit registrirani :icon_thumright: :sign188:
--- Kraj citata ---
Zabrana za iskusne vozače i one starije ne bi trebala postojati jer kako sam prije rekao bit ove klase je da bude veliki veći broj vozača i dobro utrkivanje za sve, uz to meni osobno je draže da se utrkuju i iskusni jer je zanimljivije a uz to možeš naučiti više. Zbog toga se zainteresirani nebi trebali bojati iskusnih.
Što se tiće te nove klase trebala bi postojati samo jedna jer ako postoje dvije neće biti dovoljno zainteresiranih da se popune obje, zato sam i predložio da se sa gizanim 70 mogu utrkivati i 125 4T jer su u rangu po snazi sa tuniranom gizom 70 a samim tim zainteresirani koji imaju 125 4T(npr. VX) bi popunili klasu i učinili je zanimljivijom.
Stvar je jednostavna po pitanju pravilnika jer veće zabrane je teško provjeravati i na stazi bi se dešavale velike razlike. Ovako bi postojao pravilnik koji se cilindri mogu koristiti npr. jeftini cestovni gizani cilindri do 70 cc i 4T do 125 a ostalo ostaje vozačev odabir i mašta :icon_thumright:
2TDottore:
decki a da vi radje dodjete na prvi sastanak hms-a koji ce bit vezan uz ph skutera i da tamo predlozite svoje vizije umjesto da se tu natezete.... :laughing7:
SRAD:
--- Citat: 2TDottore - 23 Siječanj, 2010, 11:44:27 ---decki a da vi radje dodjete na prvi sastanak hms-a koji ce bit vezan uz ph skutera i da tamo predlozite svoje vizije umjesto da se tu natezete.... :laughing7:
--- Kraj citata ---
Hehe Doktore s obzirom da si ti u Zagrebu bilo bi lakše da ti ovaj prijedlog predložiš na sastanku :notworthy:
Razvila se konstruktivna rasprava i bilo bi lijepo da ti a i ostali koji imaju što reći u vezi ovog prijedloga iznesu svoje mišljenje :hello:
2TDottore:
ja i jos nas par smo i planirali otic na sastanak pa bumo se tam malo posvadili sa njima ak bu trebalo i moguce da cemo bit diskvalificirani prije pocetka sezone... ;D
SRAD:
--- Citat: 2TDottore - 23 Siječanj, 2010, 12:29:16 ---ja i jos nas par smo i planirali otic na sastanak pa bumo se tam malo posvadili sa njima ak bu trebalo i moguce da cemo bit diskvalificirani prije pocetka sezone... ;D
--- Kraj citata ---
Heh ne boj te se ipak im trebaju vozači :icon_biggrin: Uz to bilo bi dobro da i ovaj prijedlog prikažete jer je sasvim jednostavan :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju