Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (35/76) > >>

nidjo180sp:

--- Citat: ami trade - 22 Siječanj, 2010, 16:17:48 ---evo da se i ja malo priključim raspravi

ja sam definitivno za tu stock klasu, ali tu klasu bi bilo jako teško izkontrolirati
kako sada kruže priče u klasi 70 da Kude vozi na 80ccm itd

al za nove vozače bi to definitivno bio pun pogodak jer večina več takve kiteve ima na svojim motorima i ulaganja bi bila minimalna

i isto tako mislim da nebi smijelo biti nikakvih zabrana za bivše vozače ph jer ko kaže da je kude najbolji ili perkušić, možda ima puno boljih vozača al nemaju love da slože motor pa se nemaju na čemu pokazati, a i to bi bio neki poticaj biti bolji od tih "starih" vozača. Pa nije ni kude oduvijek prvi, sve je u treningu....

--- Kraj citata ---

ako je stock onda je stock,nemas kaj puno dr#at% po motoru. motor mora bit regan i sve standard i gotovo kak je bilo u 4T klasi.dovede se kontorlor sa tehnickog koji bude neovisan i nek pregledava. kaj se tice starih vozaca ja nisam za nikoga rekel da je najbolji nego kad neko cuje da vozi neko od te ekipe gubi se interes za voznju. ta klasa treba bit da se privuku novi vozaci,a ne da se u nju naguraju stari koji ustalom i imaju vec slozene motore za PH tak da ne vidim u cemu je problem  :icon_scratch:   

SRAD:

--- Citat: nidjo180sp - 22 Siječanj, 2010, 20:03:14 ---ako je stock onda je stock,nemas kaj puno dr#at% po motoru. motor mora bit regan i sve standard i gotovo kak je bilo u 4T klasi.dovede se kontorlor sa tehnickog koji bude neovisan i nek pregledava. kaj se tice starih vozaca ja nisam za nikoga rekel da je najbolji nego kad neko cuje da vozi neko od te ekipe gubi se interes za voznju. ta klasa treba bit da se privuku novi vozaci,a ne da se u nju naguraju stari koji ustalom i imaju vec slozene motore za PH tak da ne vidim u cemu je problem  :icon_scratch:   

--- Kraj citata ---

Motor nebi morao biti registriran, a sve bi bilo dopuštno osim izmene promjera i hoda klipa gize 70. Zašto bi se gubio interes za vožnju ako vozi neko od odlične ekipe zajedno sa dosta novih vozača, uvjek je interesantnije kada na utrci imaš bolje od sebe a kažem ponovno bitna je kompeticija i veliki broj vozača ne samo borba za postolje.

Svakako nebi trebalo biti ograničenja jer ima nekih koji možda više ne mogu financijski pratit Open ili 70 a i dalje bi vozili, uz to što više vozača svima bolje i nama a i savezu :icon_thumright:

nidjo180sp:
motor bi trebal bit registriran upravo iz tog razloga da znas da je standard,istina neznas dal je neko diral cilindar ili ne ali to su male razlike  :toothy11:  treba napraviti 2T kup kak ima i 4T kup koji bi bili za standard motore, a za ove koji imaju neki kit ili nemogu vise finacijski pratiti 70 ili open trebala bi bit neka NO LIMIT klasa  :toothy12: jel nema smisla da su ovi sa standardom u istoj klasi  :hello:

SRAD:

--- Citat: nidjo180sp - 22 Siječanj, 2010, 21:52:00 ---motor bi trebal bit registriran upravo iz tog razloga da znas da je standard,istina neznas dal je neko diral cilindar ili ne ali to su male razlike  :toothy11:  treba napraviti 2T kup kak ima i 4T kup koji bi bili za standard motore, a za ove koji imaju neki kit ili nemogu vise finacijski pratiti 70 ili open trebala bi bit neka NO LIMIT klasa  :toothy12: jel nema smisla da su ovi sa standardom u istoj klasi  :hello:

--- Kraj citata ---

Sa dodatnim zabranama se smanjuje broj zainteresiranih, registracija nebi trebala biti obavezna jer ni ne potvrđuje da je nešto standardno.
Podjela na više klasa je isto komplicirana jer bi se smanjio broj vozača u pojedinoj klasi i na kraju bi se desilo da ima oko 5-6 vozača u klasi, isto kao u Open prošle godine gdje sam i ja vozio.

Idealna bi bila klasa da se koriste isključivo gizani cilindri do 70 kubika te sve ostalo je dopušteno pa čak i ako netko hoće voziti sa standardnim 50 cc cilindrom a da klasa bude još bolje prihvačena dopušteni bi bili i 4T skuteri do 125 kubika. Sve u svemu po pravilniku jako jednostavno i financijski prihvatljivo :icon_thumright:

Bilo bi dobro da čujemo i ostala mišljenja zainteresiranih kojima kao i meni nije isključivo bitno voziti trke skutera sa 20 i više konja :hello:

nidjo180sp:
jedina ''zabrana'' bi bila ta da se sprijece stariji i iskusniji vozaci koji poznaju vec sve staze da dodu u klasu  ::)  velis da nebi trebalo bit zabrana,a predlozil si do 125 ccm  :o kaj je sa ostalima onda? uglavnom nebi trebalo napraviti klasu u kojoj bude svega,od standardnog 50 do polu naturpijanog pripremljenog za open  :drunken_smilie: pa ozezi samo da se vozi  :angry7: neki red bi se trebal znat  ::) zato sam predlozil da bi bile 2 klase koje bi mogle voziti zajedeno ali da se boduju odvojeno  :) financijski najprihvatljivije bi bilo 2T i 4T (kup/klasa) koja bi obuhvacala uredno registrirane motore, jer tu nemas kaj ulagat samo sjedi i vozi  :toothy9:  a druga klasa bi bila za te koji nisu uspjeli pripremiti skuter za PH ili imaju neki kit i nemoraju bit registrirani  :icon_thumright:   :sign188:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju