Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (34/76) > >>

nidjo180sp:
zato treba sloziti tak da se zastite novi vozaci :) tko je vozil PH skutere unazad 2-3 godine nemoze voziti kup  :nono: treba dati i ostaloj djeci nek se igraju  :laughing9:

SRAD:

--- Citat: nidjo180sp - 21 Siječanj, 2010, 21:22:23 ---zato treba sloziti tak da se zastite novi vozaci :) tko je vozil PH skutere unazad 2-3 godine nemoze voziti kup  :nono: treba dati i ostaloj djeci nek se igraju  :laughing9:

--- Kraj citata ---

Mislim da nebi trebalo biti nikakve zabrane jer ionako nedostaje vozača a klasa bi svakako bila zanimljiva :icon_thumright:

nidjo180sp:
pa ta ''zabrana'' bi vrijedila samo za one koji su vozili PH skutere,inace bi se vecina prebacila u tu klasu  ::) a kad ti neko cuje da budu u klasi vozili naprimjer divlja,perkusic,kundid ili neko od te ekipe opet nist s toga  :nono:  reakcija na tak neke ti bude joj kaj se ja sad pem tam blamirati vidis ko vozi  :sad1:   :icon_biggrin: 

ami trade:
evo da se i ja malo priključim raspravi

ja sam definitivno za tu stock klasu, ali tu klasu bi bilo jako teško izkontrolirati
kako sada kruže priče u klasi 70 da Kude vozi na 80ccm itd

al za nove vozače bi to definitivno bio pun pogodak jer večina več takve kiteve ima na svojim motorima i ulaganja bi bila minimalna

i isto tako mislim da nebi smijelo biti nikakvih zabrana za bivše vozače ph jer ko kaže da je kude najbolji ili perkušić, možda ima puno boljih vozača al nemaju love da slože motor pa se nemaju na čemu pokazati, a i to bi bio neki poticaj biti bolji od tih "starih" vozača. Pa nije ni kude oduvijek prvi, sve je u treningu....

SRAD:

--- Citat: ami trade - 22 Siječanj, 2010, 16:17:48 ---evo da se i ja malo priključim raspravi

ja sam definitivno za tu stock klasu, ali tu klasu bi bilo jako teško izkontrolirati
kako sada kruže priče u klasi 70 da Kude vozi na 80ccm itd

al za nove vozače bi to definitivno bio pun pogodak jer večina več takve kiteve ima na svojim motorima i ulaganja bi bila minimalna

i isto tako mislim da nebi smijelo biti nikakvih zabrana za bivše vozače ph jer ko kaže da je kude najbolji ili perkušić, možda ima puno boljih vozača  :hello:al nemaju love da slože motor pa se nemaju na čemu pokazati, a i to bi bio neki poticaj biti bolji od tih "starih" vozača. Pa nije ni kude oduvijek prvi, sve je u treningu....

--- Kraj citata ---

Da, ne bi trebalo biti nikakve zabrane jer broj vozača se svake godine smanjuje a novim vozačima ne bi trebao biti problem ako bi se u takvoj klasi našli i vrhunski vozači jer s obzirom na povećani broj učesnika svakako bi bilo zanimljivog utrkivanja za sve.

Vezano uz Kudu koji je vrhunski natjecatelj ne vjerujem da bi riskirao sa povečanjem kubika, uz to neznam zašto takve priče kruže kad čovjek jednostavno odlično vozi i ima vrhunski složen skuter.

Što se tiče kontrole kod klase "Ghisa 70" tu isto nebi trebalo biti problema jer ako je netko mjenjao hod klipa to se vidi izvana a drastično širi promjer je ionako neizvediv na tim gizanim cilindrima. Daleko više smisla ima tuniranje cilindra i ostalih detalja koji bi ionako bili dozvoljeni :icon_thumright:

Ova klasa bi svakako bila zanimljiva i uspješna jer je puno jeftinija od 70 i Open :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju