Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (21/76) > >>

2TDottore:

--- Citat: D.A.N.C.E.K. - 27 Listopad, 2009, 20:18:34 ---Ma ja mislim da nebu jer cemo ulozit samo oko 5000kn u motor...A dicki kazu da treba 3000 eura mislim da nam motori nece bit konkurentni njihovima  :(

--- Kraj citata ---

decki su u pravu.....ak ne ulozis bar 30000kn nisi frajer......i naravno da necemo bit konkurentni kad smo mega fušeri.....bwahahahahahaa......

J.U.R.C.A:

--- Citat: 2TDottore - 27 Listopad, 2009, 20:24:26 ---decki su u pravu.....ak ne ulozis bar 30000kn nisi frajer......i naravno da necemo bit konkurentni kad smo mega fušeri.....bwahahahahahaa......

--- Kraj citata ---
mjenjaj taj signature obzirom da si sada i sluzbeni clan X factory teama!

2TDottore:
jel moze ovak.....  ;D

Nero:
u tih 10000kn sam uracunao i prednji i zadnji amortizer, disk, barem nekakav oblik digitalnih urica, 2 racing gume, prijenos overrange, malossi inennrotor i sl..a to je tesko nac sve polovno. Ne vrijedjam nikog tko koristi polovne dijelove, samo iz osobnog iskustva znam da je kvalitetni dio tesko naci u dobrome stanju i za razumnu cijenu. Najbolji mi je bio tip iz šibenika koji me uvjeravao da njegov zip vrijedi preko 1000 eura jer ga je opiturao i stavio arrow na njega, a kilometraza i stanje nisu ni bitne kad uzmemo u obzir da je to jedan od najtrazenijih skutera na planeti.. :toothy9:

ami trade:
motori za prvensto se daju složiti za relativno male novce, za open klasu se da motor složiti za nekih 4000-5000kn naravno ako imate motor, a za klasu 70 vam treba recimo 1000eura ali se može i za manje novaca složiti

znači sve ovisi koliko ste snalažljivi i koliko imate znanja o tome, ništa od dijelova nemora biti novo(pod to ne smatram ležajeve),
imate oglasnik ovdje na forumu gdje se da nač stvarno povoljnih dijelova, a da ne govorim na e bay-u

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju