Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (22/76) > >>

2TDottore:
evo ja racunam ak ce sve ici po planu da ce mene slaganje zipa za 70sp kostat oko 4000-5000kn maximalno.....  :icon_thumright:

gokiSP:
gledaj kako ja racunam da me ispada sp znaci racunamo da imam komplet skuter i da se slaze samo masina + gume

karb 200kn  :)
malossi glava 200kn
auspuh malo truda
cilindar i blokovi malo truda
lezajevi, semerinzi, dihtunzi, karike 500kn
usis malo truda

eto znaci ako racunamo da to slaze neko ko nema multivar i rolice i sitnice mora izdvojit jos recimo 500-600kn i to te ispada da uz trud, volju i 200€ mozes nekakav setup za open klasu..

ami trade:
kolega iz trogira je ove godine vozio runnera sp na marofu i bio skoro cijelu utrku drugi, ali nažalost dogodila se glupost te i nije završio drugi,zaboravio je dotočiti benzina

na motoru je sve serijski osim auspuha i karboratora i motor leti samo treba znat složiti cilindar i blokove

znači može se i sa malo novaca bit konkurentan

2TDottore:

--- Citat: ami trade - 29 Listopad, 2009, 22:25:15 ---kolega iz trogira je ove godine vozio runnera sp na marofu i bio skoro cijelu utrku drugi, ali nažalost dogodila se glupost te i nije završio drugi,zaboravio je dotočiti benzina

na motoru je sve serijski osim auspuha i karboratora i motor leti samo treba znat složiti cilindar i blokove

znači može se i sa malo novaca bit konkurentan

--- Kraj citata ---

tocno to......i zaboravio si rec da su ta trojica iz trogira prvi put vozili marof i opcenito utrku u ph i svaka im cast....a kai se tice tog sp-a ja sam osobno decku pomagao u par navrata i bas sam ga pitao kaj sve ima na sp-u i kad mi je reko da je samo auspuh i fergazer gore i da je malo diran cilindar nisam mogo vjerovat s obzirom kako je dobro vozio.....  :icon_thumright:

gokiSP:
pa upravo to sam htio reci...auspuh serijski je dovoljno dobar uz granu 34..karurator je ono sta sp-a preporodi..naravno tu treba i odgovarajuci usis koji se isto napravi homemahe ako se ima volje..ugl. poanta je da se puno toga na sp-u napravi doma sa nikakvim ili minimalnim ulaganjima samo to onda treba nastelat dobro i to je to  :icon_biggrin: dok od 70ccm nema kruha  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju