Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
D.A.N.C.E.K.:
--- Citat: 2TDottore - 27 Listopad, 2009, 20:05:02 ---oni valjda misle da moraju imat sve nove djelove da bi vozili utrke..... ;D
--- Kraj citata ---
Pa nego kaj si ti mislio..ko je jos vidio vozit na starim djelovima...to sam mi fuŠeri mozemo :laughing6:
2TDottore:
--- Citat: D.A.N.C.E.K. - 27 Listopad, 2009, 20:08:49 ---Pa nego kaj si ti mislio..ko je jos vidio vozit na starim djelovima...to sam mi fuŠeri mozemo :laughing6:
--- Kraj citata ---
i to kai velis....kai bi svi rekli da dodjes sa polovnim kitom il spuhom na trku.....svi bi te popljuvali.....al nas to previse ne dira..... :laughing7:
D.A.N.C.E.K.:
--- Citat: 2TDottore - 27 Listopad, 2009, 20:11:01 ---i to kai velis....kai bi svi rekli da dodjes sa polovnim kitom il spuhom na trku.....svi bi te popljuvali.....al nas to previse ne dira..... :laughing7:
--- Kraj citata ---
Pa ja mislim da je nama i cilj doc sa kuceljom i sahranit nekog ko ima mhr-a,pa nek pljuju i dalje
2TDottore:
da da.....bit ce veoma zanimljivo.... :toothy9:
D.A.N.C.E.K.:
--- Citat: 2TDottore - 27 Listopad, 2009, 20:15:19 ---da da.....bit ce veoma zanimljivo.... :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ma ja mislim da nebu jer cemo ulozit samo oko 5000kn u motor...A dicki kazu da treba 3000 eura mislim da nam motori nece bit konkurentni njihovima :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju