po meni radiš promašaj, al neka ti bude, nije mi jasno, misliš dat tolike novce za auto a ubiti za god dvije ga nitko neće ni pogledat..za 20 000 ojra i manje se kupi auto da se prestrašiš... e i kad već kupuješ a ni sam neznaš šta a i nije ti hitno koliko vidim pa ti sebi fino razmisli još 2 mje. pa budeš imao auto 2010. godinu.
potpis..toliko je ljude pogodilka ova recesija da se svasta prodaje za 20 000e.. mos nac auto 3 klase bolji od astre i leona..
a opet ako bas oces ic na novo ili skoro novu,mozes polovnu astru ili leona nac daleko ispod cijene zbog situacije u kojoj se nalazimo..al nije bolje platit recimo godinu dana starog leona s ton opremon 15000e nego 20000e i ostane ti 5somova i vec imas 3inu para za novijeg za koju godinu,a mos i orocit pare,onda cak imas i vise,al ako je kredit za auto,opet ne znan..razmisli..ja u ovoj situaciji nov o ne bi uzima
znan da san proda toyotu corollu 1.6vvti 10 misec 2005 godine, tip top stanje, 80 000km prije 10ak mjeseci za 10 000e,godinu dana regana,servisirana,bez ogrebotine i bez prijepisa,a auto ne da je bia nov,nego nov novcat,a star 3 godine i s 80k km,a nova je bila 19 000e sa full opremon.. ne nudin ti ja toyotu,nego ti ocu rec da je covik dobia U POLA CIJENE auto star par godina u takvon stanju da je mogla nazad u izlog ko nova..samo dobro pretrazi oglasnik i sve opcije,a ne se odma zaletit i dat te pare za novo..jer i sam vidis da se nista ne prodaje
jesna se raspisa,ni sam ne znan sta san vise napisa