Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner Sp 50 Problem!

<< < (3/11) > >>

Rossi:
tacno dig.sat pokazuje ,mjerio sam ....ovak za ta dva sarafica naso sam koja su eh mozel mi neko reci ovo ...kad ih zavrnem obadva do kraja ...koliko ih trebam odvrnut tj koja je normala znal neko ...ono zavrnem ih do kraja pa onda koliko krugova da odvrnem sarafcice?? ako neko zna neka kaze...nije ni rezervoar probusen i to sam pregledo....a iso sam na servis on samo govori uredu je to sve ,nista nije otislo i tako to i ja mu danas ebem mater onako u lice posteneski i izadjem...joj nakraju cu ga posut benzinom i zapalit onak da gori lijepo cijelu noc pred mojim ocima ...ak neko moze pomoc nek pomogne hehe :D :help: steta da ga zapalim  :toothy3:

Mr J:

--- Citat: Rossi - 28 Svibanj, 2007, 20:24:50 ---tacno dig.sat pokazuje ,mjerio sam ....ovak za ta dva sarafica naso sam koja su eh mozel mi neko reci ovo ...kad ih zavrnem obadva do kraja ...koliko ih trebam odvrnut tj koja je normala znal neko ...ono zavrnem ih do kraja pa onda koliko krugova da odvrnem sarafcice?? ako neko zna neka kaze...nije ni rezervoar probusen i to sam pregledo....a iso sam na servis on samo govori uredu je to sve ,nista nije otislo i tako to i ja mu danas ebem mater onako u lice posteneski i izadjem...joj nakraju cu ga posut benzinom i zapalit onak da gori lijepo cijelu noc pred mojim ocima ...ak neko moze pomoc nek pomogne hehe :D :help: steta da ga zapalim  :toothy3:

--- Kraj citata ---

NIsi to trebao dirati, rekao sam ti samo da zamijenis svjecicu i operes filter zraka!!!

Ovako, probaj onaj srednji vijak, veci, okrenuti za nekih 5 krugova a ovaj manji koji je blize usisu okreni za 4 kruga pa ces nam javiti kakve je boje svjecica...

Uostalom ako si u ZG ja sam sutra na faxu pa se mozemo naci u gradu da ti to postelam za 5 minuta...

Rossi:
OK uradit cu to sutra .hvala ....a nisam u ZG daleko sam odatle hehe ja sam iz BIH tacnije Tuzla ...al sam se rodio u Zagrebu ...

Mr J:

--- Citat: Rossi - 28 Svibanj, 2007, 20:49:49 ---OK uradit cu to sutra .hvala ....a nisam u ZG daleko sam odatle hehe ja sam iz BIH tacnije Tuzla ...al sam se rodio u Zagrebu ...

--- Kraj citata ---

Cijela Tuzla jednu kozu muzla...

:laughing7: :laughing7: :laughing7:

Nema problema, dolazim ja i do Gracanice preko ljeta, pa ako ga ne sredis dam ti broj mobitela pa me zvrcnes i ja skocim do Tuzle...  :icon_thumright:

Rossi:
moze nije frka daj mi broj :) hehe al de udji sad na msn evo dodo sam te pa da te nesto pitam ne vezano za ovo ...MR J

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju