Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner Sp 50 Problem!

<< < (2/11) > >>

Rossi:
OK,Uradit cu danas ovo sto ste mi rekli ...samo jos nesto Imal ko kakvu sliku kako treba nastimat karb ? ili mi objasnit rijecima , posto ondje ima 10 nekakvi Sarafcica mali ..i koji treba okrenut i koliko ....ako ne onda cu nekako se snaci ..hvala ...pa cu vam javit jel se sta promijenilo...

igor.sb:

--- Citat: Rossi - 28 Svibanj, 2007, 16:10:34 ---OK,Uradit cu danas ovo sto ste mi rekli ...samo jos nesto Imal ko kakvu sliku kako treba nastimat karb ? ili mi objasnit rijecima , posto ondje ima 10 nekakvi Sarafcica mali ..i koji treba okrenut i koliko ....ako ne onda cu nekako se snaci ..hvala ...pa cu vam javit jel se sta promijenilo...

--- Kraj citata ---

kojih 10 sarafica, imas samo 2 jedan je za zrak(blize airboxu), a drugi je za ler (pokraj njega s lijeve strane)

al nema smisla ako ti je karb trosio prije 4l, a sad trosi 7l, ne moze se on sam od sebe rastelati, po meni nema smisla stelat karb, operi spuzvu benzinom, zamjeni svjecicu, provozaj se par km...skini svjecicu da se vidi kakva je boje (trebala bi biti neka bakrenasta/bijela kava)

ti negdje drugdje gubis to gorivo...ne znam

lik-bj:
možda si probušio rezervar  :laughing9:  :laughing3:  :laughing7:

ivanm:
piaggio hi per 2 LC sa serijskim spuhom vrti se u startu na 9000 okr, zatim na 8500-8000, kupio mi frend novog NRG- pa sam vidio na turniću, tak da je to normalno..
a potrošnja nije baš normalna, pošto ima digitalni brzinomjer moguće da krivo prikazuje..
očistiti filter i frgazer, ali pošto je skuter nov, odi u servis jer budu ti u protivnom skinuli garanciju..

igor.sb:
ivan je ovo dobro rekao za digit. sat

bilo bi najbolje da naspes 1L, i vozi se dok ne stanes (naravno bocu ili kanister ispod sica s ostatkom benge)

ako trosi 7l onda bi trebao proci s tom litrom oko 14km,

natoci litru u prazan rezervar pa javi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju