Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner Sp 50 Problem!

<< < (4/11) > >>

LOOD:
Samo da se nadovezem, da bezveze ne otvaram novi topic. Pao mi je skuter na pod i iz filtera zraka curi ulje jel ko zna mozda zbog cega je to i koliko ce to jos curiti, curilo je nekih desteak minuta i onda sam stavio krpu i neznam dali dalje curi.

Mr J:

--- Citat: LOOD - 28 Svibanj, 2007, 21:05:42 ---Samo da se nadovezem, da bezveze ne otvaram novi topic. Pao mi je skuter na pod i iz filtera zraka curi ulje jel ko zna mozda zbog cega je to i koliko ce to jos curiti, curilo je nekih desteak minuta i onda sam stavio krpu i neznam dali dalje curi.

--- Kraj citata ---

Cudno da ulje curi, prije bi benzin iz karburatora se spustio u airbox i od tamo curio...

LOOD:
Mozda je i benga ali crne je boje pa valjda sam ja zato pretpostavio da je ulje i smrdi kao benga onda vjerojatno i je benga. Nego kako rijesiti taj problem oce samo prestati ili treba nekaj namjestiti???

Mr J:

--- Citat: LOOD - 28 Svibanj, 2007, 21:13:41 ---Mozda je i benga ali crne je boje pa valjda sam ja zato pretpostavio da je ulje i smrdi kao benga onda vjerojatno i je benga. Nego kako rijesiti taj problem oce samo prestati ili treba nekaj namjestiti???

--- Kraj citata ---

samo ce prestati curiti... Spuzva je upila bengu iz casice karba pa je onda polako curjelo...

Rossi:
napravi novu temu sebi pa pitaj u vezi toga cccc....ajde da ono ima ikakve veze sa ovim sto sam ja sve pito pa hajde al ovako nigdje veze ...ipak i dalje se rijesava moj problem Potrosnje od 7 litara na 100 Km :D hehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju