I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
cak sam i ja bio....ko bi reko.....
mogo si prije rec da ces doc pa bi doso i ja na pivu
da vidio sam te na grobniku tj pretpostavljam da si to ti posto je bio vxr crno naranđasti sa nekim spuhom i zg regom ali ako si to ti bio srami se kako to da tebe cura vozi na skuteru mjesto da ti nju vozis
da...to sam bio ja.....
jbg....nisam planirao doc....probudio sam se u 11 ujutro u 12 sam krenuo i u 1 i 15 sam bio dolje i odma smo se primili alkohola i tako sve do kasno u noc.....mogo si doc...frendica te cekala.....
srami se hahahahaha pretpostavljao sam i htio sam se javit da idemo nesto popit ali jbg nisam bio siguran ali sljedeci happening neces se izvuc da ne castis sad znam ko si naravno ako budes doso
hahahhaha tolko si bio pijan da te mihica morala vozit... vozili ste se do dole ili ste imali neki prijevoz?
hm....o tome ko je bio kolko pijan dalo bi se raspravljat... vozili smo se do dolje i jucer i danas.....
ja uvjek dodjem....makar i nenajavljeno....
ahahahahahha znaci pijana mihica te vozila ko je sve iso?
naci cu te ja onda pa da platis pivo jer ja dolazim sigurno sljedeci a znaci mihica te to vozila,onda povlacim ono sto sam prije reko da te moze bit sram jer uvjek je bolje prepustit iskusnijem vozacu volan
auuuu ti sam s mihicom da cuo sam da je mihica vozila stunt bajk