Evo ja i registrirao Atticu, jupi!
Prvih par dana sam ga na parkingu, prije registracije palio bez problema.
Onda više neće, samo na kurblu.
Kad se ključ okrene u položaj za paljenje, sva struja nestane, i sa komandne ploče, i sat se ugasi. Kad se upali na kurblu radi i ima struje, sva svjetla se mogu upaliti, sirena radi jedva-slabo. Na minimunu sva svjetla i kontrolna ploča trepću. Sa šogorom probali upaliti na njegov akumulator, neće. Provjerio osigurač, izgleda u redu. U Beti rekli da provjerim žicu ispod zadnjeg blatobrana, to je u redu. Takodjer sumnjaju na akumulator i osigurač te žice ispod prednje maske. Bome ja prednju masku ne skidam. Po odobrenju Bete trazio neki servis u Rijeci, ali trenutno nitko nema vremena.
Drugi problem - kapa ulje od kočnice sa lijeve ručke, tako da zadnja kočnica već slabo koči. Dobro da ima i prednju. Valjda ću naći u ponedjeljak neki servis za oba problema.
Ako neko ima savjet u medjuvremenu, hvala.
Druge sitnice:
Osim što kofer lupa, već je krepala bravica.
Stigao sa puknutom kukicom za vrećicu ispod volana.
Vjetrobran malo trese, a i lijevo iza kod kotača kod odredjenih okretaja, plastika lupka po željezu ispod, neko je nešto takvo već spomenuo. U beti rekli da te razne vibracije i slično idu pod cijenu 12000. Za prednju kočnicu rekli da će dobiti iz Kine neke sitne djelove koje će onda ubacivati, da se spriječi podrhtavanje kod kočenja prednjom, što sam primijetio, ali da nije opasno, jer da je kočnica svejedno funkcionalna. Kažu da će i krajem godine biti servis i u Rijeci.
Inače, nije sve loše. Motor ide lagano, tiho radi i gušt je vozit, bez obzira što je malo tvrd. Ogromna razlika od mog prijasnjeg skutera. Sad mogu i uzbrdo kako hoću. Kazaljka goriva se ne pomiče, rezervar je izgleda mali, jedva sam natočio 5 l a bio je mislim skoro prazan. Izgleda da zbilja malo troši. Svi hvale izgled.
Bit će sve u redu...