izvadi sve ono i dobro nabij, nebi smilo puštat. to je i meni jukić napravija
Je znan... dobro je drzalo ono kako smo napravili kod tebe bili sve do sad... i sad odjedanput ispuvalo sve vanka i cuje se za popizdit... Neman sta nabit unutra jer se valjda raspalo ono malo sta je bilo do kraja, i ispuvalo se vanka. samo mi je bitno da se ne sjebe neku k**ra* u ova dva dana
čekaj...šelna ti je provrtila?
imaš doli ispod bolnice di su teniski tereni...kad se spuštaš put doli...skreneš livo...ideš uzbrdo...s lve strane imaš dućan zove se VIDA...kupi jednu šelnu i promini...ma moš kupit u bilokojem dućanu koji prodaje takve pi*darije
Nije to nego onaj prsten sta ide izmedu auspuva i grane... neki meksi materijal je, samo da ispuni prostor izmedu auspuva i grane da ne pusta vanka.... Sta ja znan
Bija san ja to vec gleda na servisu na 12000 da stavin, al tada nisu imali, i ka da ce me zovnit za dva dana kad dode, ja zoven nakon 5dana, niko nezna di sta kako koji prsten.... Al sad cu ga odvest gore povise siromasne u servis, gore mi je lik sve objasnia i reka lipo ako nebudemo imali narucit cemo, i dovezi motor sutradan to je 15min posla... 150-200kn je taj ka prsten sta dode.