za ruke ce ti uzest jos 300kn jer je jako jebeno taj prsten gurnit u cijev
hahahah kako znas da ti ne pase klip cilindar? i sta sad..
Znan da ne pase jer smo o tome vec pricali ja i ti ovde na forumu... Kazen ti da mi je jukic reka da je glava drukcija od vxr skroz, i da 99% nece pasat klip i cilindar. I ti si reka da pase, i da ces bas pitat jukica jel drukcija glava
.
PS: Sta je jebeno gurnit taj prsten u cijev? Ne ide on u cijev od grane nego oko nje, vjerovatno to vec znas, a priko prstena se onda stavlja auspuv, ja mislin da ne bi tribala bit tolika jebada, jedino ako nisi mislia na nesto drugo, al jebiga nerazumin se ja u to
čekaj nekužin uopće koja je svrha tog prstena?
stoji između grane i ulaza u top da bi služilo ko nekakav distancer? jeli to?
kojih 300kn...to sam napraviš...distancer se izradi 2-3 desete u minusu, zagrije se i upreša na granu...neš ti problema
-Eno jesi mi cua karnabisa kako se cuje, i taj prsten sprijecava to... A to zasto je bas prsten stavljen izmedu tako napravljeno ako to pitas neznan, mozda da ne upece auspuv na granu ili nesto. Al sad cu kad buden skida izmirit koliki bi mi prsten za napravit triba, i provat cu Fus s folijon, ako ne uspije boli me k, nisan nista izgubia, a iman mjere jer ga ionako moran skidat.
Kad buden uzima mjere, ocu izmirit pa uzest 1-2-3 mm sire ili uze neznan jel bi tribalo to