Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
-Nemojte sidat na motore, sugavo je bokte... evo i mene je zavrtilo za 180 sada kraj Doma Mladezi gore, iden krenit s niti po gasa i nekako ga uvatin da mi ne padne okrenut za 180 ljudi me gledaju blido,.. onda mozete zamislit sta ce vama na vxrovima itd bit ako je mene carnaby zavrtia... Brko j#bo ga ti Sta ti je to tribalo hahahhhahahaha aj bar ti nije nista fala bogu
ala nemogu virovat šta mi se desilo .. ovako ide prica "kiša pada cilo jutro .. pa stane .. pa pada .. i tako .. i malo stala kiša .. ja na svog sivog VXR-a .. vozam se gradom .. i idem brzom cestom domovinskog rata put grada .. dodem na semafor prije jokera .. desno se ide put kopilice livo put dubrovacke .. i taman prolaze busevi iz skole djeca idu .. i ja lola iden livo put dubrovacke .. i reko idem malo bokom .. kako je lipo kisa taman stala .. mokra cesta .. i zavidam gas .. i okrene me za 1937501stupnjeva .. i bum .. razbijen se .. mokar cili .. ljudi se smiju okolo .. ovi iz busa umiru .. sjeba plastike .. nemogu virovat "ps. sjeba sam kucelja
A sta se svi zalite nesto... vi bar vozite, mene je sym napokon izda, i to nakon nepunih 12 000 :'(jos za ne falit dobijen jebenu upalu pluca i nemos to ic sredit... tako da tek kad ozdravin mogu ic rastavljat
jbg..jesi otvoria maisnu?
marin i ja smo vecinu provjerili... klip i cilindar su dobri, prstenovi isto... skinili smo i oprali cili karb, prije svega smo probali i na spricu ubacit benzin pa nije palia... ukratko ja san se razbolia pa smo sve obustavili, ali marin se raspita i navodno zna u cemu je problem - samo sta nas sada jebe vrime...
a j****u :'( upala pluća
prvo san dobia gripu... pa je to preraslo u upalu pluca.... al aj, najgore je proslo - sada samo mirovat i kljukat se tabletama do ponediljka
upalia bi ga k**ra* kad je izbilo semering