Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
.::Peugeot Vivacity Project::.
pesek:
--- Citat: radomir.g - 19 Rujan, 2009, 20:53:35 ---Da, kod starih i novih blokova je razlika i u uljnoj pumpi.
Na starim blokovima se montirale dve vrste. Jedna je ovakva kao sto je moja, dok je druga sa sajlom.
Na novijim modelima je elektricna kao kod tebe...
Trosak - nekih 700 evra. Vreme - uvek po malo u roku godinu dana ;)
Kad sam sve poceo slagati nisam se bas mnogo razumeo, al eto forum je cudo, sve se nauci ;)
To sto si stavio je neka pumpa. Nisam bas siguran za cega, ali vidjao sam je na slikama tako po forumu... Uglavnom ja to nemam :D
A gume... Pa sta ja znam, nisam neki extremni vozac. Ne ulecem u krivine sa velikim brzinama i ne jurcam previse po gradu. Za moje potrebe su sasvim ok, a uopste se ne trose sto je velika prednost.. Evo ova prednja MC16 ako je tako stara i tvrda pri kocenju prednjom ako dobro postavis telo da ne proklize tocak motor se zna skoro dici na prednji, ali proklizavanja nema..
Zadnje isto tako. Sad u zadnje vreme sam skontao jedino da mi zna malo pobeci kad izlazim iz krivine i zavrnem pun gas da zadnji deo pocne malo bezati, al dobro onda dajem sebi granicu ;)
--- Kraj citata ---
Slikao sam pumpu na skutu, ali nisam mogao da postavim sliku u post, pa sam poslao link s tom dellorto pumpom koja je kod mene. Ti najbolje znaš svoje potrebe što se tiče guma, ali kad kreneš u gradsku vožnju, preporučujem ti da zamijeniš obje MC16 i staviš neke druge. Mogu biti i savine, samo ne MC16.(osim ako nije softy verzija, ali one su skupe).Troškove neću da komentarišem, neka to ostane kao što rekoh samo informativno.
SlowRider:
http://www.dellorto.it/prodotti.asp?Id=37&cat=5&fam=2
ovo je elektricna uljna pumpa, takvu koristi Jet Force i vjerojatno jos neki...
radomir.g:
Ma ako ulete neke vece pare onda cu da promenim i obe, mozda padnu neke Mishelinke ili tako nesto :)
Sad mi treba malo vise od 100 evra za Stage 6 usis i drugi karb.. Kad to resim onda cu razmotriti sta cu sa gumama.. Mada mi vec rizik za ovu zadnju, ipak je to velika brzina za tako losu gumu al dobro... Ima Boga :D
A kao sto aprilia top kaze, covece bas sam picajzla sto se tice motora. Inace nisam takav ali sto se tice motora sva mora biti cakum pakum :toothy10: ;)
pesek:
--- Citat: radomir.g - 19 Rujan, 2009, 21:24:12 ---Ma ako ulete neke vece pare onda cu da promenim i obe, mozda padnu neke Mishelinke ili tako nesto :)
Sad mi treba malo vise od 100 evra za Stage 6 usis i drugi karb.. Kad to resim onda cu razmotriti sta cu sa gumama.. Mada mi vec rizik za ovu zadnju, ipak je to velika brzina za tako losu gumu al dobro... Ima Boga :D
A kao sto aprilia top kaze, covece bas sam picajzla sto se tice motora. Inace nisam takav ali sto se tice motora sva mora biti cakum pakum :toothy10: ;)
--- Kraj citata ---
Kako stoji ovdje u CG uz put na plakatima "ne vozi brže od života" i sretno :icon_thumright:
Ivan_sf_2:
Vrlo lijep i uredan skut.. :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju