Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

.::Peugeot Vivacity Project::.

<< < (9/91) > >>

wonderkid:
jako lijep skuter,daj mi reci jel ti guma kad udes u zavoj i das gas onak propada,ako je dali je to posljedica sto nema mesa na njoj(jer je istrosena)

radomir.g:
Pa da, jednostavno bezi, proklizuje...
To mi se desava od kad sam stavio kit, posto je dosta veci moment u odnosu na pre...
Ali mislim da je najveci uzrok tome to sto su gume za ovih 5 godine postale tvrde kao kamen, pa se vise i ne lepe toliko... ;)

frenky:
Super skuter..

radomir.g:
Evo malo novosti..
Prodao sam stari karburator, Dellorto 17,5mm ID sa Piaggia, i kupio Motoforce Racing 17,5, takodje Piaggio model.
U njemu je A7 igla, klipic 50 itd, to je bas ono sto mi je i trebalo za Malossi E5 Box filter....
U karburatoru je dizna 88, igla na 2. zubu... Smesa perfektna na svim otvorima gasa..
Performanse iste, mozda za niansu bolje ide i ima bolji odaziv na gas, ali to je to uglavnom :)

I stender sam malo sredio :D

Zvuk je odlican, malo preglasan, ali navicu se vremenom...  :glasses9:

svbeljan:
Sto si ti sve napravio na svojoj prirubnici da bi ti pasao dellorto 17,5 karburator.
Moja prirubnica ima one kao uši na spoju skarburatorom i neznam kako bi stavio dellorto 17,5
Sta si ti to izbrusio.
Jedan prijatelj mi sad nudi dellorto karburator za 200 kn pa mislim da bi mi bilo dobro to uzet, ali nemam para za stage 6 prirubnicu i usis.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju