Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

.::Peugeot Vivacity Project::.

(1/91) > >>

radomir.g:
Ajde kad svi nesto pisu, da i ja napisem koju o svom projectu... ;)

Motor je 2004. godiste, 16500 km, od toga 5000 sa blokadom jer mi moji nisu dali da ih skinem :)
I tako sve bilo super, isao on 80kmh sve do prosle godine negde u ovo vreme, kad sam kupio auspuh i tako krenuo u lagani tuning...

Trenutni setup je:

Malossi Sport 70cc
Giannellu Extra chrom
Dellorto PHVA 17.5mm, preradjen airbox + Malossi Red Sponge, dizna 82
BGM Supertune, rolnice 6g
Motoforce Evolution kvacilo
Motoforce Wingbell
Stage 6 remen
Stage 6 primar 13/41
Stage 6 iglicasti
Malossi zuta centralna
Malosi karbonitne lamelice itd... Da ne idem u detalje ;)

Evo puno slika..

aeroxtuning:
fin scooter,sviđa mi se sto je uredan ;) kako to ide,imas li kakav video?

radomir.g:

radomir.g:
Onda mala hronologija brzine..
Prvo - cista serijala sa k&n filterom zalepljenim izolirom da ne vuce puno vazduha (kao da sam ja onda znao za dizne i stelovanje :D).. Uglavnom isao je 80, na snimku se malo gusio zato je isao nesto manje :)

Giannelli Extra i rolnice 6g koje sam dobio uz njega...

Serijski cilindar, Giannelli, Motoforce kvacilo i zvono, BGM variomat, Hebo remen i Dell 17.5...

Kit, primar i ostalo....
Slucajno sam prekinuo snimak na nekih 90-95 jbg...
0-80 nekih 11.5-12 sec.

Krajnja je tu ravno dole, do te vertikalne linije :)

Start je los, kvacilo mnogo proklizuje do nekih 30 dok se spoji... Kad to resim verujem da cu dobiti bar jos 1 sec do 80..
Krajnja isto tako poprilicno mala jer se remen penje nekih 5-6mm od vrha variomata... Mislio sam to resiti podloskicama oko variomata, ali ne da mi se sad zezati oko toga.. ;)
Evo i video prvog paljenja posle stavljanja kita :D

Komentari, kritike, pohvale, ideje, sve je dobro doslo :D

U planu je srediti taj sugavi usis, kupicu naravno stage 6... Ovaj karb cu verovatno zameniti za 17.5 iz Malossi pakovanja i na sve to ce e5 box...
Mozda budem i lezajeve zamenio pa cu se onda malo poigrati oko prerade bloka oko usisa...
I tako... Uvek neke sitnice uzimam.. Za koji dan treba stici platina NGK B9HVX i flip up cok :D

aeroxtuning:
eo ponovo ja komentiram,bas mi se sviđa projekt :) oces radit konverziju mozda na lc?blokovi sa diskom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju