Općenito > Generalno o skuterima
Kineski skuteri razna iskustva s njima
luna500rr:
--- Citat: x-plorer - 08 Rujan, 2009, 16:09:42 ---evo dosa sad malo do motora isa vidit stetu....aj opet se to da napravit srica pa u drace pa se nije cili slomio...al sejele su im katastrofa...e sad ovako da vas pitam vidim ode ovaj projekt totalna prerada lune i kako je stavio felge od aeroxa i zadnja felga da mu bude na disk.j#bote boim se prodat motor da se nebi opet nekome sranje dogodilo ka i meni pa da me poslje trazi...nezelin nikoga nosit na dusi zbog jebenog kineza....MOLIM VAS SKACITE UPOMOC KAKO CU STAVIT ZADA DISK...PLIZ ONI KOJI ZNAJU NEK SE JAVE stvaio bi ga radi sebe zbog sigurnosti i zbog onoga kome ga budem prodavat....PLIZ POMOC
--- Kraj citata ---
Promjeni pakne i polugu dobosa kocit ce ti kao da ima disk
Drnda:
nemos disk staviti na te blokove jer nema nosaca za disk. ono su drugi blokovi isto...moze se i to napraviti ali jako puno kemije i ja osobno tom nebi vjerovao....
x-plorer:
jel postoje neke sportske pakne da to bolje koci i ti blokovi sta ja znam zelim samo da dobro koci i zanima me jel postoji neka vrsta sportske sajele ili je to sve ista pisma....
x-plorer:
ej ljudi ovo je nevjerojatno....skidam ja sada rucicu od kocnice da vidim sta je sa sajelom jel se moze nekako skrpit...pokusam ja odsarafit vidu ma neide ni za lika...aj nista probam ja dalje kad covjece pocela se vida trosit okolo ja kontam ma nece valjda covjece ja malo Uprem okrenem kad ono cila glava od vide PUKNE a navoj mi ostane ja poludio....aj dobro nekako ja skinem taj navoj kad sta kako sam skinio navoj pala rucica na pod i odma se osetio onaj vrsak nebi da sam ga cekicom tuka...stari moj rucica je napravljena od nekog tankog tankog aluminija...pa ovi nema nigdi na svitu...ja se cudim kako je meni glava jos na mistu pa moga sam se ubit da mi je rucica pukla.i sta je sad naj tragicnije moram mijenjat obe rucice i vide i navoje i sve...BEMTI KINEZA....OVO JE COVJECE SMRT NA DVA KOTACA AL DOSLOVNO
R@kija:
narezi pakne iza..bit ce bolje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju